Πλεονεκτήματα
Φρεσκοαλεσμένος & ΦρεσκοκαβουρντισμένοςΟδηγίες Χρήσης
Σε ένα μπρίκι, κατά προτίμιση με λεπτό λαιμό, προσθέτουμε κρύο νερό, λίγο λιγότερο από την ποσότητα που καλύπτει την κούπα μας. Ζεσταίνουμε το μπρίκι σε χαμηλή φωτιά. Βάζουμε 1 ή 2 κ.γ. γεμάτα καφέ, ανάλογα με την ποσότητα που επιθυμούμε, και τη ζάχαρη, εφόσον επιθυμούμε, και ανακατεύουμε απαλά και για λίγο, έως ότου ομοιογενοποιηθούν ο καφές, η ζάχαρη και το νερό. Περιμένουμε μέχρι ο καφές να φουσκώσει και να έχουμε το καϊμάκι που επιθυμούμε. Απομακρύνουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε σε φλυτζάνι. Πάνω απ΄όλα, ο καλός καφές θέλει υπομονή, αγάπη και μεράκιΠληροφορίες Προμηθευτή
Λόγω της ιδιότητας προσρόφησης του καφέ, δεν ενδείκνυται η αποθήκευσή του μαζί με άλλα, έντονα αρωματικά, προϊόντα. Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας να διατηρείται σε γυάλινο δοχείο με κλειστό καπάκι και σε θερμοκρασία έως 25οC. Σε υψηλότερες θερμοκρασίες προτείνεται η διατήρησή του στο ψυγείο. ΣΑΛΚΟ Α.Ε. Σταδίου 1, Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη, 57009