Κωδικός: 509502

Αποσμίνη Υγρό Πολυκαθαριστικό 425ml

3,30€
7,76€ Τιμή λίτρου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Η Αποσμινη είναι το MONAΔΙΚΟ υγρό αποσμητικό σκεύασμα, που καθαρίζει και εξαφανίζει ταυτόχρονα όλες τις δυσοσμίες από όπου κι αν προέρχονται . Χρησιμοποιείται στο σφουγγάρισμα, στη λεκάνη, στο νιπτήρα, στο νεροχύτη, στα σιφώνια και όπου αλλού μπορεί να υπάρχει δυσοσμία, μαζί με οποιοδήποτε άλλο απορρυπαντικό ή απολυμαντικό .Αραιωμένο ή μη, αρκεί ελάχιστη ποσότητα, έως 1 καπάκι ώστε να εξαφανίσει κάθε δυσοσμία, να καθαρίσει και παράλληλα να αρωματίσει το χώρο αφήνοντας ένα ευωδιαστό άρωμα πεύκου.Περιέχει μη ιονικούς γαλακτοματοποιητές και αρώματα ενώ κατά το σφουγγάρισμα έχει αντιστατική ιδιότητα, καθώς επίσης από έρευνες που έχουν παρατηρηθεί σε συχνή χρήση κρατά μακριά τις κατσαρίδες από τον χώρο σας . Κατάλληλο για:Οικιακή χρήση, Παιδότοπους, Σχολεία,Νοσοκομεία, Γηροκομεία, Δημόσιες Τουαλέτες, Χώρους με ζώα ,Κτηνιατρεία, Μαγαζιά Μαζικής Εστίασης.
Υλικά
Συστατικά
Περιέχει κάτω του 5% μη ΙΟΝΙΚΕΣ επιφανειοδραστικές ουσίες : ΑΡΩΜΑ, limonele, AMYL, AMYL CINNAMAL , BENZYL SALISYLATE ,CINAMMYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, CITRONELLOL, ISOEUGENOL & TURPENTINE OIL.
Αλλεργιογόνα
Oι δραστικές LIMONELE & TURPONTINE OIL θα μπορούσαν να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση σε μεγάλες δόσεις χρήσης . Ξεπλένετε τα χέρια σας μετά την χρήση
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Η Αποσμίνη είναι το MONAΔΙΚΟ υγρό αποσμητικό σκεύασμα, που καθαρίζει και εξαφανίζει ταυτόχρονα όλες τις δυσοσμίες από όπου κι αν προέρχονται . Χρησιμοποιείται στοσφουγγάρισμα, στη λεκάνη, στο νιπτήρα, στο νεροχύτη, στα σιφώνια και όπου αλλού μπορεί να υπάρχει δυσοσμία, μαζί με οποιοδήποτε άλλο απορρυπαντικό ή απολυμαντικό .
ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ για διάρκεια τουλάχιστον 1-2 μέρες οποιαδήποτε δυσοσμία από όπου κι αν προέρχεται , ενώ παράλληλα καθαρίζει τον χώρο & ΜΥΡΙΖΕΙ ... ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ , όπου κι αν χρησιμοποιηθεί ,αφήνοντας ένα ευωδιαστό άρωμα πεύκου.
ΙΔΑΝΙΚΟ : για:Οικιακή χρήση, Παιδότοπους, Σχολεία,Νοσοκομεία, Γηροκομεία, Δημόσιες Τουαλέτες, Χώρους με ζώα ,Κτηνιατρεία, Μαγαζιά Μαζικής Εστίασης.
Οδηγίες Χρήσης
Ανακινήστε τη φιάλη πριν από κάθε χρήση. Χρησιμοποιείστε την ΑΠΟΣΜΙΝΗ διαλυμένη ή αδιάλυτη. Για επιφάνειες όπως πλακάκι, μάρμαρο, ξύλο. Διαλύστε 2-3 καπάκια (30-50ml) ανά λίτρο νερού. Μπορείτε να ρίξετε την ΑΠΟΣΜΙΝΗ ΑΔΙΑΛΥΤΗ σε σφουγγάρι και να καθαρίσετε την λεκάνη, το νιπτήρα, το νεροχύτη χωρίς ξέβγαλμα*. Για να κάνετε Aποσμηση σε χώρους ή σημεία με μεγάλη δυσοσμία χρησιμοποιήστε την ΑΔΙΑΛΥΤΗ , και ρίξτε από 1 - 3 καπάκια μέσα στα σιφώνια, στη λεκάνη, σε χώρους με ζώα και όπου υπάρχει πολύ έντονη οσμή. Επαναλάβατε μετά από 2-3 μέρες την ίδια διαδικασία . Αν την χρησιμοποιήσετε σε επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα , ξεβγάλτε την επιφάνεια και με νερό μετά το καθάρισμά της με το προιόν .
Πληροφορίες Προμηθευτή
Η εταιρία ΤΑΙ ΑΒΕΕ είναι μία Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1989 , και έχει μεγάλη εμπειρία & τεχνογνωσία σε διάφορες κατηγορίες ΧΗΜΙΚΩΝ NON FOOD προιόντων .Από το 1989 έχει σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης & μεγάλο αριθμό συνεργατών στην Ελλάδα & Κύπρο , Επίσης έχει έντονη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ συνεισφορά καθώς από το 2010 ,μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των προιόντων της αποδίδονται στο κοινωφελές έργο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ .Στόχος της εταιρίας , είναι η διατήρηση της άριστης ποιότητας των προιόντων της , σε σχέση με την καλύτερη δυνατή τιμή προσφοράς τους στον καταναλωτή. Ολα τα BRAND της εταιρίας διαθέτουν CE & πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ποιότητας & ασφάλειας . Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site της εταιρίας μας: www.tai.gr & www.kounoupia.gr