1 Δεκεμβρίου, 2012

100 καταστήματα για τη METRO AEBE, με το νέο κατάστημα My market στο Κρανίδι

 

Με τα εγκαίνια του νέου καταστήματος My market στο Κρανίδι μέσα στο Δεκέμβριο, η 100% ελληνική METRO AEBE,  γιόρτασε το 100ο της κατάστημα!

Με 45 καταστήματα METRO Cash & Carry και 55 My market, η εταιρεία ΜΕTRO AEBE διαγράφει μία δυναμική και ενεργή παρουσία στην επιχειρηματική ζωή της χώρας από το 1976. Όλα αυτά τα χρόνια, σέβεται και τιμά τους έλληνες καταναλωτές, αναδεικνύει τα ελληνικά προϊόντα και τους μικρούς έλληνες παραγωγούς, προωθεί χιλιάδες ελληνικά προϊόντα σε κάθε γωνιά της χώρας μας, στηρίζει τους ελεύθερους επαγγελματίες και δίνει δουλειά σε πάνω από 4.000 εργαζόμενους.

Με το νέο σύγχρονο κατάστημα της αλυσίδας My market στο Κρανίδι, ολοκήρώθηκε με επιτυχια το στρατηγικό πλάνο επενδύσεων της εταιρείας για το 2012, που περιλάμβανε 10 νέα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και μία μεταστέγαση.  To κατάστημα είναι ένας άνετος χώρος 1.000 τ.μ. και βρίσκεται στο 2ο χλμ. επαρχιακής οδού Κρανιδίου – Πορτοχελίου, σε ένα ιδιαίτερο κομβικό σημείο για την περιοχή.

Από το πρώτο κατάστημα στην Πέτρου Ράλλη πριν 36 χρόνια, μέχρι το νέο My market στο Κρανίδι, η διαδρομή έγινε με προσεκτικά, αλλά σταθερά βήματα, είχε πολλούς σταθμούς, είχε μικρές και μεγάλες επιτυχίες, κόπο, μεράκι, δυσκολίες, αλλά και πολλή αγάπη για δημιουργία.

Aπό την αρχή της ιστορίας της, βασικό σημείο αναφοράς της φιλοσοφίας και της στρατηγικής της, ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους. Οι εργαζόμενοι, όλοι οι άνθρωποι της METRO, ήταν και είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο για την εταιρεία και η βασική κινητήρια δύναμη για την επιτυχία της.

Σε μία τόσο δύσκολη περίοδο, οικονομικής αβεβαιότητας, η στρατηγική επιλογή αντίδρασης της εταιρείας ήταν να συνεχίσει να επενδύει δυναμικά νέα σημεία, βασισμένη σε έναν προσεκτικό σχεδιασμό ανάπτυξης και όραμα για το μέλλον.

Αυτό το όραμα μας έφθασε μέχρι εδώ! Και συνεχίζουμε...

Το 100 είναι μόνο ο πρώτος μεγάλος σταθμός!