Δες ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 14/07/24 εδώ

24 Οκτωβρίου, 2023

1.750 δρομείς της METRO Running Team διένυσαν 7.200 «Χιλιόμετρα Προσφοράς» μέσα στο 2023, όλα για καλό σκοπό!

1.750 δρομείς της METRO Running Team διένυσαν 7.200 «Χιλιόμετρα Προσφοράς» μέσα στο 2023, όλα για καλό σκοπό!

Εργαζόμενοι της εταιρείας, μαζί με τις οικογένειές τους, συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα για καλό σκοπό, με την εταιρεία να αναλαμβάνει το συνολικό κόστος όλων των συμμετοχών.

Μέσω της πρωτοβουλίας, οι εργαζόμενοι, διανύουν τρέχοντας, ή περπατώντας «Χιλιόμετρα Προσφοράς» που μετατρέπονται σε δωρεές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε επιλεγμένους Φορείς, στις πόλεις διεξαγωγής των αγώνων.

Συνολικά, μέσα στο 2023, περισσότεροι από 1.750 εργαζόμενοι μαζί με οικογένειες και φίλους, συμμετείχαν σε πέντε αγώνες, διανύοντας 7.200 «Χιλιόμετρα Προσφοράς».

Η METRO Running Team μέσα στο 2023, συμμετείχε στους εξής δρομικούς αγώνες:

  • 7ος Ημιμαραθώνιος Βόλου, με 190 συμμετοχές
  • 17ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη, με 250 συμμετοχές
  • 8ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου, με 130 συμμετοχές
  • Run Greece Πάτρας, με 380 συμμετοχές
  • Race for the Cure στην Αθήνα, με 800 συμμετοχές

Με σύμμαχο τη θετική διάθεση και τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων, η ομάδα δρομέων της METRO για μία ακόμη φορά ανέδειξε την αξία της ομαδικής συμμετοχής συνδυάζοντας την άσκηση και τη διασκέδαση, με την προσφορά στο συνάνθρωπο και την κοινωνία.. Μέσα από τους συγκεκριμένους αγώνες, τα «Χιλιόμετρα Προσφοράς» στήριξαν το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες Βόλου, το Άσυλο του Παιδιού Θεσσαλονίκης, το Σύλλογο ΑΜΕΑ Επαρχίας Ρόδου, τη μη κερδοσκοπική εταιρεία Φωτεινό Αστέρι Πάτρας και το Άλμα Ζωής!

Συνολικά, από το 2017 έως το 2023 οι συμμετοχές της METRO Running Team έχουν ξεπεράσει τις 14.800, από αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα, και όλοι μαζί έχουν διανύσει συνολικά 56.250 «Χιλιόμετρα Προσφοράς», στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο, ιδρύματα και φορείς επιστρέφοντας αξία στις τοπικές κοινωνίες!

 

Σχετικά με τη METRO AEBE:

H METRO AEBE είναι μια 100% ελληνική εταιρεία με οικογενειακή μετοχική σύνθεση. Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της, καινοτομεί εισάγοντας πρωτοπόρες πρακτικές στην ελληνική αγορά. Διαθέτει τρεις αλυσίδες καταστημάτων: τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry, και τα καταστήματα λιανικής My market και My market Local, με συνολικά 290 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Τον Ιανουάριο του 2020, η εταιρεία άνοιξε το πρώτο της κατάστημα (BEST VALUE για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ) στην Κύπρο. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 11.000 εργαζόμενους, γεγονός που την καθιστά έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες πανελλαδικά.