Κέρδισε 10€ έκπτωση σε παραγγελίες άνω των 80€ 

Δες ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή των Βαΐων 28.04.2024 εδώ

27 Ιουλίου, 2023

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ METRO: Ολοκληρώθηκε για 3η συνεχή χρονιά η εκπαίδευση και ανάπτυξη των στελεχών της εταιρείας σε συνεργασία με το ΟΠΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ METRO: Ολοκληρώθηκε για 3η συνεχή χρονιά η εκπαίδευση και ανάπτυξη των στελεχών της εταιρείας σε συνεργασία με το ΟΠΑ

Έχοντας τοποθετήσει στο επίκεντρο την Εκπαίδευση και Ανάπτυξη των εργαζομένων της, σχεδίασε και υλοποίησε για 3η συνεχόμενη εκπαιδευτική ακαδημαϊκή χρονιά την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΕΤRO, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή κύριο Ιωάννη Νικολάου.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η ενίσχυση του ακαδημαϊκού επιπέδου των στελεχών που δραστηριοποιούνται στα καταστήματα My market και METRO Cash & Carry, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα του διοικητικού τους ρόλου, μέσα από την απόκτηση σύγχρονων επιστημονικών γνώσεων σε θέματα οργάνωσης διοίκησης των επιχειρήσεων.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είχε διάρκεια 160 ώρες και ολοκληρώθηκε σε 8 μήνες. Περιλάμβανε 12 θεματικές ενότητες οι οποίες κάλυψαν όλες τις δραστηριότητες μιας μεγάλης, σύγχρονης επιχείρησης στο retail, με εισηγητές κορυφαίους καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Στην Τελετή αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο, όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία και τον Οκτώβριο αναμένεται να ξεκινήσει η 4η σειρά στελεχών της εταιρείας.

Σχετικά με τη METRO AEBE:

H METRO AEBE είναι μια 100% ελληνική εταιρεία με οικογενειακή μετοχική σύνθεση. Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της, καινοτομεί εισάγοντας πρωτοπόρες πρακτικές στην ελληνική αγορά. Διαθέτει τρεις αλυσίδες καταστημάτων: τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry, και τα καταστήματα λιανικής My market και My market Local, με συνολικά 286 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Τον Ιανουάριο του 2020, η εταιρεία άνοιξε το πρώτο της κατάστημα (BEST VALUE για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ) στην Κύπρο. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 11.000 εργαζόμενους, γεγονός που την καθιστά έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες πανελλαδικά.