26 Μαρτίου, 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί μας πελάτες,

Ακολουθώντας πιστά τα νέα έκτακτα μέτρα των Αρχών για την υγεία και ασφάλεια όλων μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

Με αίσθημα ευθύνης  συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τις αρμόδιες Αρχές και να συμμορφωνόμαστε απολύτως με όλες τις οδηγίες που εκδίδονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19.

Ευθυγραμμιζόμενοι με τις οδηγίες της πολιτείας, τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται:

• Τα καταστήματα μας λειτουργούν καθημερινά 08:00 - 20:00. 

Από το ωράριο αυτό εξαιρούνται οι κόκκινες περιοχές όπου τα καταστήματά μας κλείνουν στις 17:30.

• Τηρούμε όλες τις αποστάσεις ασφαλείας. Εντός των καταστημάτων μας, θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να βρίσκεται ένας πελάτης ανά 16m2. Οι ασφαλείς αποστάσεις θα πρέπει να τηρούνται και εκτός του καταστήματός μεταξύ όσων περιμένουν. 

• Εφαρμόζουμε πλήρως το μέτρο της ελεγχόμενης προσέλευσης με την επίδοση ειδικής κάρτας, που απολυμαίνεται πριν και μετά από κάθε χρήση.

• Σε ορθοστάτη στην είσοδο του κάθε καταστήματος μας, υπάρχει αναρτημένη ενημερωτική αφίσα με τον μέγιστο αριθμό πελατών που μπορεί αυτό να δεχθεί ταυτόχρονα. 

• Στη είσοδο όλων των καταστημάτων μας υπάρχει διαθέσιμο προς χρήση από τους πελάτες απολυμαντικό υγρό.

• Προωθούμε τη χρήση ανέπαφης κάρτας για τις συναλλαγές.

• Προτρέπουμε τους πελάτες μας να παραχωρούν προτεραιότητα σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες όπως οι ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών, οι εγκυμονούσες και τα ΑΜΕΑ.

Παρακαλούμε τους πελάτες μας να  μας βοηθήσουν ακολουθώντας τις οδηγίες  των ανθρώπων μας για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας όλων μας.

Είναι πολύ πιθανό να παρατηρηθούν ελλείψεις σε συγκεκριμένα προϊόντα, λόγω της επικαιρότητας. Οι ελλείψεις είναι προσωρινές εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης και όχι λόγω έλλειψης επάρκειας των αγαθών.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι των καταστημάτων μας είναι ενημερωμένοι και τηρούν τις οδηγίες υγιεινής, ενώ παράλληλα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιπλέον, όλοι οι εργαζόμενοί μας στην εφοδιαστική αλυσίδα εργάζονται με όλες τις προφυλάξεις ασφαλείας για να τροφοδοτούν απρόσκοπτα και με επάρκεια όλα μας τα καταστήματα. 

Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση και το σεβασμό  που επιδεικνύετε προς τους εργαζόμενούς μας αυτές τις δύσκολες μέρες και που διευκολύνετε την ήδη επιβαρυμένη αποστολή τους.

 

Καλή Δύναμη και Υγεία σε όλους μας.

Από την Ομάδα των My market