13 Φεβρουαρίου, 2014

Ανακούφιση σεισμόπληκτων Κεφαλονιάς

Σε ένα τέτοιο πλήγμα, όπως αυτό της Κεφαλονιάς, τα My market δε θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχα. Η συνδρομή ειδών πρώτης ανάγκης, για το επόμενο διάστημα, τουλάχιστον ενός μηνός,  αποτελεί για εμάς το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν.

Έτσι, κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμο Κεφαλονιάς, για την καλύτερη διαχείριση των αποθεμάτων και κάλυψη των αναγκών των σεισμοπαθών, η αποστολή βοήθειας θα γίνεται τμηματικά, κάθε εβδομάδα, για 5 εβδομάδες κατ’αρχήν, με συνολική ποσότητα προϊόντων 100 παλέτες με βασικά είδη όπως νερό, μακαρόνια, γάλα, ρύζι, όσπρια, ντοματοπροϊόντα, φρυγανιές, χαρτί υγείας, πάνες κ.λπ.. Η πρώτη αποστολή θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Επιπλέον, δίνουμε τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί, πελάτες μας καθώς και  εργαζομένους μας, να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια, αγοράζοντας και τοποθετώντας τα προϊόντα πρώτης ανάγκης που επιθυμούν στα ειδικά καρότσια που θα υπάρχουν τοποθετημένα στα καταστήματα My market  γι’ αυτόν το σκοπό για ένα μήνα.