Δες ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 14/07/24 εδώ

27 Μαρτίου, 2023

Άνοιξη στην καρδιά μας και στη φύση!Το νέο τεύχος ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ των My market, φέρνει τα χρώματα της άνοιξης στις σελίδες του!

Άνοιξη στην καρδιά μας και στη φύση!Το νέο τεύχος ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ των My market, φέρνει τα χρώματα της άνοιξης στις σελίδες του!

Η άνοιξη είναι η πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου, η εποχή που η φύση μεταμορφώνεται μετά το πέρασμα του χειμώνα. Οι μέρες μεγαλώνουν, ο καιρός ζεσταίνει και οι βόλτες μας στη φύση γίνονται όλο και περισσότερες. Οι σελίδες του ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ έχουν πάρει όλα αυτά τα στοιχεία και έχουν συνθέσει ένα περιοδικό γεμάτο χρώματα από τα λουλούδια που ανθίζουν φέρνοντας στο τραπέζι μυρωδιές από συνταγές με φρέσκα φρούτα εποχής και ανοιξιάτικους προορισμούς που θα μας ανανεώσουν. Παράλληλα, νηστίσιμα πιάτα, πρωτότυπες ιδέες για τη γιορτή της μητέρας και μικρά tips για ευεξία βρίσκονται μέσα στην ύλη του περιοδικού βάζοντας της για τα καλά στο κλίμα της εποχής! 

Το περιοδικό διατίθεται σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων My market, αλλά και στο e-shop στη συμβολική τιμή των 0,40€, που προσφέρονται για καλό σκοπό μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας των My market, με τίτλο +πράττω (συμπράττω).

Σχετικά με το +πράττω:

Στα My market, λειτουργούμε ως αναπόσπαστο κομμάτι της ευρύτερης κοινωνίας, αλλά και των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Έχοντας απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης μας, αντιμετωπίζουμε με σεβασμό τους εργαζόμενους, τους πελάτες, τους συνεργάτες μας και τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «+πράττω» από το 2008, προσφέρουμε σταθερά και με συνέπεια τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς ομάδες, Ιδρύματα και επιλεγμένους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς που στηρίζουν ουσιαστικά το παιδί και την οικογένεια. Από το 2021, το πρόγραμμα δωρεών στηρίζεται από τα έσοδα του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, το οποίο διατίθεται στα ταμεία των My market και στο eshop. Μέχρι σήμερα, με το πρόγραμμα «+πράττω» έχουμε πετύχει να προσφέρουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε χιλιάδες συνανθρώπους μας, ενώ για το 2022, στηρίξαμε 110 φορείς με 140 δωρεές.

Σχετικά με τα My market:

Τα My market είναι μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα super market με 232 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976. Το 2021 εισήλθαν στον επιχειρηματικό χώρο των καταστημάτων της γειτονιάς, μέσω του μοντέλου franchising και την ονομασία: My market Local. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, η εταιρεία δραστηριοποιείται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ελληνική αγορά. Τα My market συνεργάζονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.