Κέρδισε 10€ έκπτωση σε παραγγελίες άνω των 80€ 

Δες ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή των Βαΐων 28.04.2024 εδώ

23 Νοεμβρίου, 2023

«Black Friday και η τύχη σου γυρίζει» μόνο στα My market

«Black Friday και η τύχη σου γυρίζει» μόνο στα My market

Τα My market πιστά στο ραντεβού τους υποδέχονται την Black Friday 2023 ανανεωμένα με νέες πιο διασκεδαστικές δυνατότητες, προσφέροντας μεγάλα δώρα, εκπτώσεις έως και 50% και πολλές εκπλήξεις στους πελάτες τους, οι οποίοι απλώς δοκιμάζουν την τύχη τους, γυρνώντας τον τροχό Spin & Win!

Με slogan «Black Friday και η τύχη σου γυρίζει» τα My market προσκαλούν παλιούς και νέους πελάτες από τις 22/11 μέχρι και τις 27/11, να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα και εκπτωτικά κουπόνια. Φέτος, και σε συνέχεια της πρόσφατης ανανέωσης του site τους, τα My market εγκαινιάζουν την τεχνική του Gamification και μετατρέπουν την online αγοραστική εμπειρία σε ακόμα πιο διασκεδαστική, ενώ ταυτόχρονα όλοι οι χρήστες διεκδικούν ημερησίως δώρα στη στιγμή με τον τροχό Spin & Win, αλλά και συμμετοχές για τις μεγάλες κληρώσεις!

Με αποκλειστικές προσφορές έως και -50% από τις top selling κατηγορίες, οι χρήστες που θα γυρίζουν τον τροχό θα μπορούν να βλέπουν απευθείας εάν κέρδισαν κάποιο από τα εκπτωτικά κουπόνια των 5€ ή 10€, καθώς και δωρεάν μεταφορικά* για ηλεκτρονικές παραγγελίες, ενώ με κάθε παραγγελία τους θα λαμβάνουν αυτόματα συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση για 6 iPhone 15 Pro και 6 δωροεπιταγές των 100€!

Από τις 22/11 μπορούν όλοι να μπουν στο ανανεωμένο mymarket.gr να γυρίσουν τον τροχό και να διεκδικήσουν τα δώρα τους!  

Black Friday και η τύχη σου γυρίζει, μόνο στα My market!

* Στα δωρεάν μεταφορικά εξαιρείται η υπηρεσία Speedy

 

Σχετικά με τα My market:

Τα My market είναι μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα super market με 241 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976. Το 2021 εισήλθαν στον επιχειρηματικό χώρο των καταστημάτων της γειτονιάς, μέσω του μοντέλου franchising και την ονομασία: My market Local. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, η εταιρεία δραστηριοποιείται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ελληνική αγορά. Τα My market συνεργάζονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.