13 Οκτωβρίου, 2014

Χρυσή Διάκριση για τη METRO Α.Ε.Β.Ε στα HR Excellence Awards 2014

Με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Ηγεσία -Εκπαίδευση και Ανάπτυξη» διακρίθηκε η METRO Α.Ε.Β.Ε. στο θεσμό της Ε.Ε.Δ.Ε. «HR Excellence Awards 2014», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Η διάκριση αφορά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-learning τμήματος ψυγείων λιανικής που έχει αναπτύξει η εταιρεία. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μέθοδο εκπαίδευσης όπου οι εργαζόμενοι του ιδιαίτερα απαιτητικού τμήματος των ψυγείων αποκτούν συνολική εικόνα για τον τομέα τους.

Μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον με πλούσιο διαδραστικό υλικό (βίντεο, φωτογραφίες, μουσική, κείμενα), ο κάθε εργαζόμενος έχει τη δυνατότητα να αποσαφηνίσει τυχόν απορίες του σχετικά με τα προϊόντα και τις διαδικασίες, να αναβαθμίσει τις γνώσεις του, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να εκπαιδευτεί περαιτέρω για την ορθή και επαγγελματική του συμπεριφορά στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Για την υλοποίηση χρησιμοποιήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Νομικής Βιβλιοθήκης.

«Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί για εμάς επιβράβευση των προσπαθειών μας και ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουμε να διατηρούμε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχουμε στους συνεργάτες μας και κατ’ επέκταση το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Ένα άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια και ποιότητα των προϊόντων μας και για εμάς το σημαντικότερο είναι να νιώθουν οι πελάτες μας ασφαλείς για τις αγορές τους» δήλωσε ο κύριος Γιάννης Δρίτσας, Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της METRO Α.Ε.Β.Ε. που παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό της εταιρείας.