Αγαπητοί μας πελάτες,
Σήμερα 25/09/2023, λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων, τα καταστήματα My market στους Δήμους Περιφερειακών Ενοτήτων
Καρδίτσας και Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας
θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 18.00μ.μ

Corporate Affairs Excellence Awards 2019 - Διάκριση για το πρόγραμμα "Πάμε Μπροστα Δίνουμε Πίσω"

Corporate Affairs Excellence Awards 2019 - Διάκριση για το πρόγραμμα "Πάμε Μπροστα Δίνουμε Πίσω"

Μια ακόμη πολύ σημαντική διάκριση απέσπασε η εταιρεία METRO AEBE και η αλυσίδα My market, στα Corporate Affairs Excellence Awards 2019! Το πρόγραμμα «Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω», δράσεις αστικής παρέμβασης από τα My market κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία Κοινωνική Διαμεσολάβηση και Συμμέτοχοι.

Το πρόγραμμα «Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω» είναι μια πρωτοβουλία της εταιρείας μας που σκοπό έχει, μέσα από στοχευμένες αστικές παρεμβάσεις, να βελτιώσει την καθημερινότητα όλων μας, στις γειτονιές μας. Το περιβαλλοντικό αυτό πρόγραμμα, με επίκεντρο τις τοπικές κοινότητες, στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Από την έναρξη του προγράμματος το καλοκαίρι του 2018 μέχρι και σήμερα, με τη βοήθεια της εθελοντικής μη κυβερνητικής οργάνωσης ethelon, έχουμε βελτιώσει την όψη και τη λειτουργικότητα σε 7 πλατείες, και 5 πόλεις της Ελλάδας.

Τα Corporate Affairs Excellence Awards 2019 διοργανώθηκαν  για 6η συνεχή χρονιά από την ΕΕΔΕ και η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Hyatt.