Διπλή Διάκριση για την ΜETRO AEBE στο θεσμό των Corporate Affairs Excellence Awards - 2018

Διπλή Διάκριση για την ΜETRO AEBE στο θεσμό των Corporate Affairs Excellence Awards - 2018

H εταιρεία METRO AEBE, κατέκτησε δύο ακόμη μεγάλες διακρίσεις στο θεσμό των  Corporate Affairs Excellence Awards 2018, που διοργανώθηκαν  για 5η συνεχή χρονιά από την ΕΕΔΕ.

Στην κατηγορία «Καλύτερη χρήση των social media» η METRO διακρίθηκε με το Πρόγραμμα:  METRO Talent Challenge  - Graduate Trainee Program που έδωσε την ευκαιρία σε νέους απόφοιτους σχολών να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια της METRO αναπτύσσοντας τις δυνατότητές τους σε ένα σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον. H επικοινωνία του προγράμματος, η απήχησή του στο νεαρό κοινό και η καταχώρηση των βιογραφικών έλαβε χώρα εξ' ολοκλήρου στον ψηφιακό κόσμο μέσω κοινωνικών δικτύων, ακολουθώντας τα μέσα τεχνολογίας και επικοινωνίας που επιλέγει το κοινό αυτό. Σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες πλαισιώθηκαν από ανθρώπους που τους καθοδήγησαν, τους έδωσαν κίνητρα, τους ενέπνευσαν και τους εφοδίασαν με γνώση και εμπειρίες. 

Στην κατηγορία «Εσωτερικές Δημόσιες Σχέσεις» η εταιρεία διακρίθηκε με το Πρόγραμμα: Δρομικό Κίνημα Εργαζομένων METRO AEBE  – «Χιλιόμετρα Προσφοράς». Μέσω αυτού του προγράμματος  οι εργαζόμενοι του Ομίλου METRO μαζί με τις οικογένειες τους , κατά τη διάρκεια του 2017, έτρεξαν σε 8 αγώνες σε 8 πόλεις και για κάθε χιλιόμετρό που έτρεξαν, συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που οι ίδιοι προσέφεραν σε ιδρύματα ή φορείς των πόλεων που λάμβαναν χώρα οι αγώνες. Συγκεκριμένα, στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 2.500 δρομείς και συγκεντρώθηκαν σχεδόν 500 κιβώτια  που υποστήριξαν δωρεές σε 10 φορείς που επελέγησαν από τους εργαζόμενους σε κάθε περιοχή.

Η Τελετή Απονομής έλαβε χώρα στον πολυχώρο  Gazoo  την Τρίτη 25 Απριλίου 2018.