Δύο πολύ σημαντικά βραβεία για τη METRO AEBE στα Supply Chain Awards - 2018

Δύο πολύ σημαντικά βραβεία για τη METRO AEBE στα Supply Chain Awards - 2018

Με δύο πολύ σημαντικά βραβεία διακρίθηκε, για πρώτη φορά, η METRO AEBE στην πρόσφατη Τελετή Απονομής των Supply Chain Awards 2018 στο κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη.

Tα βραβεία διοργανώνουν το Supply Chain Institute και η Boussias Communications, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics.

Πιο συγκεκριμένα η METRO AEBE κατέκτησε ειδικό exceptional βραβείο στην κατηγορία «Λιανεμπόριο FMCG  /  Super Market» με το έργο «Ενσωματώνοντας το νέο Δίκτυο της εταιρείας Βερόπουλος: H νέα εποχή στην Εφοδιαστική Αλυσίδα του ομίλου METRO», καθώς επίσης και το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Ολική ποιότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα» με την υποψηφιότητα «Business Continuity Strategy στην Εφοδιαστική Αλυσίδα της METRO» που αφορά την αντιμετώπιση της κρίσης στο Κέντρο Διανομής της εταιρείας στη Μάνδρα μετά την καταστροφικές πλημμύρες του Νοεμβρίου 2017.

Στην τελετή απονομής, βραβεύτηκαν τα καλύτερα έργα και οι πρωτοβουλίες από εταιρείες και οργανισμούς για την αριστεία τους στον σημαντικό αυτό κλάδο για την Εθνική Οικονομία. Στο χώρο παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στη χώρα μας, εκπροσώπους Υπουργείων, Συνδέσμων και δημοσιογράφοι. Τα έργα αναδείχθηκαν από ανεξάρτητη  Κριτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από εξέχοντες ακαδημαϊκούς και διακεκριμένα στελέχη του κλάδου, μέσω αδιάβλητης online διαδικασίας.

Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις της METRO σε έναν τόσο δύσκολο τομέα του επιχειρείν, αποδεικνύει ότι ακόμη και σε περιόδους ύφεσης, υπάρχουν επιχειρήσεις που σχεδιάζουν και υιοθετούν άριστες πρακτικές, πετυχαίνοντας καλές επιδόσεις και λειτουργώντας ως σημαντικά παραδείγματα που θα ακολουθήσουν και άλλες στο μέλλον.