Δες ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 14/07/24 εδώ

18 Δεκεμβρίου, 2014

«Εγγύηση Υπεροχής στα Φρέσκα μας» από τα My market

 

Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκεται το ιδιωτικής προδιαγραφής πρωτόκολλο ασφάλειας ελληνικών φρέσκων φρούτων και λαχανικών της ΜΕΤRΟ ΑΕΒΕ «ΕΓΓΥΗΣΗ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΣΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΣ», που έχει ως στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων που διατίθενται στα καταστήματα My market.

Βάσει του βραβευμένου λογισμικού ιχνηλασιμότητας ασφάλειας τροφίμου e-cert, οι καταναλωτές που επισκέπτονται τα καταστήματα My market έχουν πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνονται αναλυτικά για το εκάστοτε ελληνικό αγροτικό προϊόν, από τη σπορά μέχρι την τοποθέτησή του στο ράφι των My market, πληροφορίες που διασφαλίζουν την ποιότητά του σε κάθε στάδιο παραγωγής και διακίνησής του.   

Απλά, σκανάροντας το QR Code που βρίσκεται δίπλα από την τιμή κάθε ελληνικού προϊόντος μαναβικής, ο καταναλωτής μαθαίνει επί τόπου την ποικιλία του είδους, την ημερομηνία φύτευσης, το όνομα του παραγωγού, την περιοχή, την ημερομηνία παράδοσης στα My market, την ενυπόγραφη δέσμευση του παραγωγού σε κάθε αποστολή προϊόντων και άλλες πληροφορίες για κάθε προϊόν.

O κος Μανώλης Παυλίδης, Γενικός Δ/ντής της Εμπορικής Δ/νσης METRO, δήλωσε σχετικά: «Με το ιδιωτικής προδιαγραφής πρωτόκολλο ασφάλειας φρέσκων φρούτων και λαχανικών, «ΕΓΓΥΗΣΗ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΣΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΣ», πιστοποιούμε ότι κάθε ελληνικό αγροτικό προϊόν που διαθέτουμε στα My market έχει ελεγχθεί σε κάθε στάδιο παραγωγής, συγκομιδής, τυποποίησης και διακίνησής του. Η ασφάλεια και ποιότητα των προϊόντων μας αποτελεί για εμάς όχι απλά δέσμευση αλλά υποχρέωση. Υποχρέωση απέναντι σε όλους μας και ακόμα περισσότερο στα παιδιά μας, γιατί είναι σημαντικό όχι απλά να νιώθουμε ασφαλείς αλλά και να είμαστε σίγουροι για τα προϊόντα που βάζουμε στο τραπέζι μας. Για αυτό το λόγο προσπαθούμε πάντα να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά στην εκπλήρωση αυτής της υποχρέωσης».

Λίγα λόγια για το e-cert: Το e-cert της εταιρείας Modus DCS αποτελεί κορυφαίο σύστημα ιχνηλασιμότητας ασφάλειας τροφίμου, βραβευμένο στα Self Service Excellence Awards 2013 στην κατηγορία «Μanagement, Καινοτομία & Νέες Τεχνολογίες» ως βέλτιστη πρακτική σουπερμάρκετ.