11 Νοεμβρίου, 2012

Eγκαίνια Νέων METRO Cash & Carry, Κομοτηνής, Άρτας και Ηρακλείου Κρήτης

Η μεγαλύτερη αλυσίδα χονδρικής σε όλη την Ελλάδα, έγινε ακόμη πιο μεγάλη, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και σε δύσκολες περιόδους κρίσης, η εταιρεία  συνεχίζει με συνέπεια το στρατηγικό της πλάνο και επενδύει σε νέα καταστήματα και ανθρώπινο δυναμικό με όραμα και αισιοδοξία για το μέλλον.

Τα METRO Cash & Carry έφτασαν αισίως τα 45 σε ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια, διατηρώντας τη θέση του αδιαμφισβήτητου ηγέτη στην αγορά, ενισχύοντας την ελληνική οικονομία, προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας σε ένα σημαντικό αριθμό συνανθρώπων μας και στηρίζοντας με συνέχεια και συνέπεια τον ανεξάρτητο επαγγελματία.

Τα τρία νέα καταστήματα εγκαινιάστηκαν στην Κομοτηνή, στην Άρτα και στο Ηράκλειο της Κρήτης,κλείνοντας τον κύκλο των εγκαινίων για το 2012, που περιλάμβανε συνολικά 5 νέα καταστήματα και μία μεταστέγαση. Πιο συγκεκριμένα:

Το νέο METRO Cash & Carry στην Κομοτηνή άνοιξε τις πόρτες του στις 12 Οκτωβρίου, ολοκληρώνοντας την παρουσία της εταιρείας σε όλους τους νομούς της Θράκης. Το κατάστημα έχει συνολικό εμβαδόν 2.360 τ.μ., διαθέτει μεγάλο πάρκινγκ 83 θέσεων και  βρίσκεται σε εξαιρετικά κομβικό σημείο, ακριβώς στη δυτική είσοδο της πόλης, στην έξοδο από την Εγνατία Οδό, εξασφαλίζοντας έτσι εύκολη πρόσβαση σε όλους τους επαγγελματίες του νομού Ροδόπης.

Το METRO Cash & Carry Άρτας που εγκαινιάστηκε στις 26 Οκτωβρίου, βρίσκεται στο 3ο χλμ. Εθνικής Οδού Άρτας – Ιωαννίνων, σε εξαιρετικά κομβικό σημείο που εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλους τους επαγγελματίες του νομού Άρτας. Το κατάστημα στεγάζεται σε έναν άνετο χώρο συνολικού εμβαδού 2.530 τ.μ. και διαθέτει μεγάλο πάρκινγκ 91 θέσεων.

Τέλος, το METRO Cash & Carry στο Ηράκλειο της Κρήτης, υποδέχτηκε τους πελάτες του στις 9 Νοεμβρίου,  ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την παρουσία της αλυσίδας στο νησί, μετά από τα σημεία στο Ρέθυμνο και στα Χανιά. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στη Λεωφόρο Ικάρου, στο Αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», απέναντι από την ΣΕΑΠ, έχει  συνολικό εμβαδό 2690 τ.μ. και πάρκινγκ 78 θέσεων.

Ο Πρόεδρός της εταιρείας Παντελής Παντελιάδης στο πλαίσιο των εγκαινίων των νέων καταστημάτων δήλωσε ότι «είναι υποχρέωση, χαρά και ικανοποίηση για τη METRO η επένδυση σε νέα καταστήματα, αφού αυτός είναι ο σωστός δρόμος για να ξεπεραστεί η κρίση» και τόνισε χαρακτηριστικά «ότι μέσα στο 2012 η εταιρεία έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα 260 νέες θέσεις εργασίας».