Δες ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 14/07/24 εδώ

23 Φεβρουαρίου, 2012

Εγκαίνια νέου METRO Cash & Carry Γλυκών Νερών

To 41o METRO CASH & CARRY και το πρώτο για τη νέα χρονιά, εγκαινιάστηκε με επιτυχία την Τετάρτη 22/2/2012 στα Γλυκά Νερά, με την παρουσία πλήθους επαγγελματιών και συνεργατών της εταιρείας.

Πρόκειται για το 8ο κατάστημα της εταιρείας στην Αττική, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Λαυρίου 113, σε ιδανικό σημείο για να εξυπηρετήσει τους επαγγελματίες από την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής αλλά και ορισμένων περιοχών των Βορείων προαστίων, καθώς έχει εύκολη πρόσβαση τόσο από την Αττική Οδό όσο και τις τοπικές κεντρικές οδικές αρτηρίες (μόλις 1,5 χλμ. από τη γέφυρα Σταυρού Αγ. Παρασκευής).

Το νέο κατάστημα της αλυσίδας METRO CASH & CARRY, καταλαμβάνει χώρο συνολικού εμβαδού 2.500 τμ και διαθέτει άνετους χώρους στάθμευσης 60 θέσεων. Οι χώροι πώλησης είναι ειδικά τμηματοποιημένοι ανά κατηγορία προϊόντων και με την άρτια σήμανσή τους εγγυώνται άνετες και γρήγορες αγορές. Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες από τους κλάδους της λιανικής τροφίμων και της μαζικής εστίασης, όπως ιδιοκτήτες παντοπωλείων, mini-market, χώρων εστίασης και διασκέδασης (ταβέρνες, καφετέριες, πιτσαρίες, καντίνες, ψησταριές, κ.λπ.), προσφέροντας πάνω από 20.000 είδη.

Η METRO AEBE, μια εταιρεία αμιγώς ελληνικών συμφερόντων, έχει επιλέξει να απαντήσει στην οικονομική κρίση επενδύοντας και επεκτείνοντας τα δίκτυα καταστημάτων της. Με το νέο κατάστημα των Γλυκών Νερών δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και έρχεται να αποτελέσει σημαντικό αρωγό στους ανεξάρτητους επαγγελματίες, ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα. Για το λόγο αυτό, τους παραχωρεί κάθε πρόσθετο κέρδος που προκύπτει από το διαπραγματευτικό της πλεονέκτημα, διαμορφώνοντας συνεχώς τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Η METRO είναι ο ηγέτης στον κλάδο των Cash & Carry στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων, ενώ ο τζίρος της για το 2011 ξεπέρασε τα 681 εκ. €.