20 Ιουνίου, 2012

Eγκαίνια νέου METRO Cash & Carry Κιλκίς

Ένα ακόμη κατάστημα METRO CASH & CARRY προστέθηκε από την Τετάρτη 20 Ιουνίου στη μεγαλύτερη αλυσίδα χονδρικής της χώρας, η οποία αριθμεί πλέον 42 καταστήματα!

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο Κιλκίς, στεγασμένο σε κομβικό σημείο στην Περιφερειακή οδό της πόλης και θα εξυπηρετεί τους επαγγελματίες όλου του νομού, ενώ φαίνεται να το προτιμούν και επαγγελματίες από γειτονικές χώρες. Το νέο κατάστημα της ελληνικής αλυσίδας METRO CASH & CARRY στεγάζεται σε έναν άνετο χώρο συνολικού εμβαδού 2.700 τ.μ., και διαθέτει χώρο στάθμευσης 100 θέσεων. Οι χώροι πώλησης είναι ειδικά τμηματοποιημένοι ανά κατηγορία προϊόντων και με την άρτια σήμανσή τους εγγυώνται εύκολες και γρήγορες αγορές.

Ο πρόεδρος της Εταιρείας κ. Παντελής Παντελιάδης στην ομιλία των εγκαινίων, τόνισε ότι: «η εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει σε νέα καταστήματα», προσθέτοντας μάλιστα ότι «στις μέρες μας η επένδυση στην ανάπτυξη έχει και ανθρωπιστική διάσταση, εκτός από οικονομική. Κι αυτό γιατί όχι μόνο προσφέρει εργασία σε ένα σημαντικό αριθμό συνανθρώπων μας, αλλά παράλληλα βοηθάει τους προμηθευτές μας, που ως επί το πλείστον είναι ελληνικές εταιρείες, να αναπτύξουν και αυτοί το τζίρο τους και να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας στις επιχειρήσεις τους. Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι ενισχύει και αναδεικνύει τα αγαθά της ελληνικής γης, ενώ δίνει και την ευκαιρία σε μικρούς τοπικούς παραγωγούς να διαθέσουν τα προϊόντα τους από το δίκτυό μας».

Η METRO AEBE, μια εταιρεία αμιγώς ελληνικών συμφερόντων, έχει επιλέξει να απαντήσει στην οικονομική κρίση επενδύοντας και επεκτείνοντας τα δίκτυα καταστημάτων της. Η επιλογή μίας ακριτικής πόλης όπως είναι το Κιλκίς είναι μία ακόμη απόδειξη, ότι οι επενδύσεις της εταιρείας πραγματοποιούνται σταθερά σε κάθε περιοχή της ελληνικής περιφέρειας.

Η METRO είναι ο ηγέτης στον κλάδο των Cash & Carry στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων, ενώ ο τζίρος της για το 2011 ξεπέρασε τα 681 εκ. €.