1 Ιουνίου, 2012

Επιλεγμένα Προϊόντα από τα My Market, που μας φέρνουν πιο κοντά στις ρίζες μας και στις παραδοσιακές

Ο χαρακτηρισμός «επιλεγμένα» σε αυτήν την ιδιαίτερη γκάμα των προϊόντων μας, αναδεικνύει αυτόματα την υψηλή ποιότητα και την προστιθέμενη αξία τους.

Μοναδικά προϊόντα μικρών τοπικών προμηθευτών – συχνά οικοτεχνιών - από κάθε γωνιά της Ελλάδας, συνθέτουν την κατηγορία των «Επιλεγμένων» από τα My Market. Προϊόντα, ψαγμένα με φροντίδα και μεράκι, που «κάνουν τη διαφορά» και μας φέρνουν πιο κοντά στην παράδοση και στις αξίες του τόπου μας.

Ως μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση, ενισχύουμε και αναδεικνύουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα, στηρίζοντας την τοπική κοινωνία και τα αγαθά της.

Οι συγκεκριμένοι προμηθευτές, μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις οι περισσότεροι, χρησιμοποιούν αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές. Γι’ αυτό το λόγο, πολλά από τα προϊόντα τους, διακρίθηκαν ανάμεσα στα 100 καλύτερα της χρονιάς σύμφωνα με τα βραβεία GOURMET.

Τοπικά, παραδοσιακά προϊόντα με Ονομασία Προέλευσης, όπως παξιμάδια & μέλι Κρήτης, αλεύρι Λήμνου, λιαστή ντομάτα Τήνου, γλυκά κουταλιού & μαρμέλαδες Πηλίου, ζυμαρικά Λακωνίας, κοπανιστή Άνδρου είναι μερικά μόνο παραδείγματα από τη πλούσια γκάμα μας, που ανανεώνουμε συνεχώς, προσφέροντας ολοένα και περισσότερες «επιλεγμένες» επιλογές στους πελάτες μας και προσκαλώντας τους να φέρνουν καθημερινά στο σπίτι τους ένα αυθεντικό κομμάτι της Ελλάδας!