13 Οκτωβρίου, 2022

H METRO Running Team μέσα στο 2022, διένυσε 6.800 «Χιλιόμετρα Προσφοράς»!

H METRO Running Team μέσα στο 2022, διένυσε 6.800 «Χιλιόμετρα Προσφοράς»!

Η METRO Running Team, είναι η ομάδα δρομέων της METRO που συμμετέχουν στο δρομικό της κίνημα από το 2017. Εργαζόμενοι της εταιρείας, με τις οικογένειές τους, συμμετέχουν σε επιλεγμένους αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα, με την εταιρεία να αναλαμβάνει το συνολικό κόστος των συμμετοχών. Με αυτή την πρωτοβουλία, οι εργαζόμενοι, διανύουν (τρέχοντας ή περπατώντας) «Χιλιόμετρα Προσφοράς» που μετατρέπονται σε δωρεές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε επιλεγμένους Φορείς, στις πόλεις διεξαγωγής των αγώνων.  

Συνολικά, μέσα στο 2022, περισσότεροι από 1.870 εργαζόμενοι και μέλη των οικογενειών τους, συμμετείχαν σε πέντε αγώνες, διανύοντας 6.800 Χιλιόμετρα Προσφοράς και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία συμμετοχών. Αναλυτικότερα για το 2022, η METRO Running Team συμμετείχε στους εξής δρομικούς αγώνες:

  1. Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα, με 90 συμμετοχές

  2. Διεθνής Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη, με 230 συμμετοχές

  3. Race for the Cure στην Αθήνα, με 900 συμμετοχές

  4. Run Greece Πάτρας, με 290 συμμετοχές 

  5. Run Greece Ιωαννίνων, με 360 συμμετοχές

Με σύμμαχο τη θετική διάθεση, η METRO Running Team απέδειξε για μία ακόμη φορά την αξία της ομαδικής συμμετοχής για έναν καλό σκοπό, καθώς μέσα από τους συγκεκριμένους αγώνες, στήριξε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Τρικάλων, το Άσυλο του Παιδιού Θεσσαλονίκης, το Άλμα Ζωής, το Φωτεινό Αστέρι Πάτρας και τη Μονάδα Προστασίας του Παιδιού Ιωαννίνων! Οι δωρεές στους επιλεγμένους φορείς, ξεπέρασαν τα 374 κιβώτια, τα οποία αντιστοιχούν σε περίπου 4.000 τεμάχια προϊόντων, καλύπτοντας ουσιαστικές ανάγκες των ωφελούμενων! 

Συνολικά, από το 2017 έως το 2022 οι συμμετοχές της METRO Running Team έχουν ξεπεράσει τις 13.000, από αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα, και όλοι μαζί έχουν διανύσει 49.000 «Χιλιόμετρα Προσφοράς», στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο, ιδρύματα και φορείς επιστρέφοντας αξία στις τοπικές κοινωνίες!

 

Σχετικά με τη METRO AEBE:

H METRO AEBE είναι μια 100% ελληνική εταιρεία με οικογενειακή μετοχική σύνθεση. Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της, καινοτομεί εισάγοντας πρωτοπόρες πρακτικές στην ελληνική αγορά. Διαθέτει δύο αλυσίδες καταστημάτων: τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry, και τα καταστήματα λιανικής My market, με συνολικά 280 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Τον Ιανουάριο του 2020, η εταιρεία άνοιξε το πρώτο της κατάστημα (BEST VALUE για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ) στην Κύπρο. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 11.500 εργαζόμενους, γεγονός που την καθιστά έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες πανελλαδικά.