19 Φεβρουαρίου, 2016

Η METRO A.E.B.E. καλωσορίζει τα καταστήματα Βερόπουλος και την ομάδα εργαζομένων τους στη νέα εποχή της

Η METRO AEBE, σε μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή της ιστορίας της, ανακοινώνει επίσημα τη μεγαλύτερη συνένωση στο χώρο του ελληνικού λιανεμπορίου, με την απόκτηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα της εταιρείας Βερόπουλος.

Τόσο η METRO, όσο και η Βερόπουλος, αποτελούν δύο δυνατές ελληνικές εταιρείες στο χώρο, που έχουν διαγράψει τη δική τους πετυχημένη πορεία στο επιχειρηματικό σκηνικό της Ελλάδας. Τώρα, σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, οι δύο εταιρείες ενώνονται και τα My market υποδέχονται τα Βερόπουλος, για να στήσουν μία δημιουργική πορεία προς την πρόοδο, την ανάπτυξη και την επιτυχία, δημιουργώντας μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην ελληνική αγορά.

Στη νέα εποχή της εταιρείας, το δίκτυο λιανικής πώλησης αριθμεί περισσότερα από 250 καταστήματα και το δίκτυο χονδρικής 46 καταστήματα σε στρατηγικά σημεία σε όλη την ελληνική επικράτεια, ενώ με σχεδόν 9.000 εργαζόμενους η METRO αποτελεί πλέον έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες στη χώρα.

Άμεσες προτεραιότητες για τη METRO αποτελούν η διασφάλιση των θέσεων εργασίας του συνόλου των εργαζομένων της Βερόπουλος, καθώς και η αποπληρωμή στο ακέραιο των οφειλών στους προμηθευτές, με τους οποίους θα συνεχίσει να διατηρεί μία έντιμη σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας διαχρονικά. Απώτερος στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει από το σύνολο των καταστημάτων της άριστες υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα.

Όλα τα καταστήματα λιανικής θα λειτουργήσουν με μία κοινή στρατηγική και φιλοσοφία προκειμένου να ανταποκρίνονται στα ποιοτικά κριτήρια της εταιρείας. Έως το 2018, θα επενδυθούν περισσότερα από €50 εκατομμύρια για την πλήρη ανακαίνιση του δικτύου των καταστημάτων Βερόπουλος, τα οποία σταδιακά θα γίνουν My market.