13 Οκτωβρίου, 2022

Η METRO συμμετείχε στις Ημέρες Καριέρας 2022!

Η METRO συμμετείχε στις Ημέρες Καριέρας 2022!

Ως ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας, και μία 100% ελληνική εταιρεία, ξεχώρισε στον τομέα των Top Εργοδοτών παρουσιάζοντας τις ευκαιρίες εργασίας και εξέλιξης στο Λιανεμπόριο! Μία μεγάλη ομάδα εργαζομένων, από διαφορετικές διευθύνσεις, υποδεχόταν τους υποψήφιους που ενδιαφερόντουσαν για τις ανοικτές θέσεις και τις 100 και πλέον διαφορετικές ειδικότητες που προσφέρει η εταιρεία, τους κλάδους δραστηριοποίησης και τις σύγχρονες ανάγκες του retail, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες βιογραφικά.

Οι Ημέρες Καριέρας είναι το μεγαλύτερο event για την εργασία στην Ελλάδα και η εκδήλωση φιλοξένησε περισσότερους από 4.000 νέους που αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα! 

 

Σχετικά με τη METRO AEBE:

H METRO AEBE είναι μια 100% ελληνική εταιρεία με οικογενειακή μετοχική σύνθεση. Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της, καινοτομεί εισάγοντας πρωτοπόρες πρακτικές στην ελληνική αγορά. Διαθέτει δύο αλυσίδες καταστημάτων: τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry, και τα καταστήματα λιανικής My market, με συνολικά 280 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Τον Ιανουάριο του 2020, η εταιρεία άνοιξε το πρώτο της κατάστημα (BEST VALUE για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ) στην Κύπρο. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 11.500 εργαζόμενους, γεγονός που την καθιστά έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες πανελλαδικά.