Δες ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 14/07/24 εδώ

25 Φεβρουαρίου, 2020

«Η My Ομάδα των My market συνεχίζει στο δρόμο των ρεκόρ και το 2020!»

«Η My Ομάδα των My market συνεχίζει στο δρόμο των ρεκόρ και το 2020!»

Με το βλέμμα στραμμένο προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι, συνεχίζεται και το 2020 η επιτυχημένη πρωτοβουλία των My marketMy Ομάδα για την ουσιαστική υποστήριξη νέων Ελλήνων πρωταθλητών και πρωταθλητριών στην προσπάθεια να πετύχουν τους αγωνιστικούς τους στόχους.

Μέσα από τη χορηγία της ανανεωμένης My Ομάδα, τα My market στηρίζουν τα ιδεώδη και τις αξίες του αθλητισμού στη χώρα μας και στέκονται δίπλα σε 8 νέους αθλητές στο δρόμο τους προς τα ρεκόρ! Η αλυσίδα  για δεύτερη χρονιά βρίσκεται και πάλι στο πλευρό των νέων πρωταθλητών μας, στη δύσκολη και επίπονη περίοδο της προετοιμασίας τους.

Τα My market συμβάλλουν με πολλαπλούς τρόπους στην προπονητική προετοιμασία των αθλητών, υποστηρίζουν τη συμμετοχή τους σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και φροντίζουν για τη σωστή διατροφή τους μέσα από τα 224 καταστήματα My market σε όλη την Ελλάδα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

«Είμαστε περήφανοι υποστηρικτές του οράματος αυτών των νέων παιδιών που μας διδάσκουν με τη δέσμευση και το πάθος τους. Με  συστηματική δουλειά, επιμονή  και προσήλωση στο στόχο τους, είμαστε βέβαιοι ότι θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές συγκίνησης και μεγάλες επιτυχίες. Για ακόμη μία χρονιά, καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας στα My market, οκτώ νέους πρωταθλητές, με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές Αρχές και Αξίες.

Στο δρόμο τους προς το Τόκιο, αλλά και τις άλλες σημαντικές διοργανώσεις στην Ελλάδα και τον κόσμο, θα είμαστε δίπλα τους.» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της METRO AEBE Αριστοτέλης Παντελιάδης.

 

Η φετινή My Ομάδα αποτελείται από τους εξής πρωταθλητές:

 

Ανδρέα Βαζαίο – κολύμβηση (μεικτή, ελεύθερο και πεταλούδα)

Κριστιάν Γκολομέεβ – κολύμβηση (ελεύθερο και πεταλούδα)

Ιερόθεο Δρίτσα - στίβος (400μ. εμπόδια)

Δήμητρα Μαναβή - Κωνσταντίνα Τσοπούλου (beach volley)

Αντώνη Μέρλο - στίβος (άλμα εις ύψος)

Άννα Ντουντουνάκη – κολύμβηση (πεταλούδα)

Χρήστο Φραντζεσκάκη - στίβος (σφυροβολία)

 

Με αφορμή τη συμμετοχή τους στη My Ομάδα από τα My market, οι πρωταθλητές επεσήμαναν χαρακτηριστικά:

Ανδρέας Βαζαίος   «Οι Αγώνες του Τόκιο είναι ο Νο1 στόχος της χρονιάς. Οι προσδοκίες είναι υψηλές και η προσπάθεια όλων των συναθλητών μου είναι δύσκολη και μοναχική. Χορηγοί όπως τα My market, που είναι κοντά στους Έλληνες αθλητές, είναι σημαντικοί και αξίζουν συγχαρητήρια».  

Κριστιάν Γκολομέεβ  Νιώθω αμέριστη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη προς τα My market που αποφάσισαν να στηρίξουν την προσπάθειά μου και των άλλων συναθλητών μου ώστε να μπορέσουμε να τιμήσουμε σε αυτή την Ολυμπιακή χρονιά και πάλι τα χρώματα της χώρας μας».

Ιερόθεος Δρίτσας «Θέλω να ευχαριστήσω τα My market που με στήριξαν σε μια δύσκολη χρονιά όπως η περσινή που ταλαιπωρήθηκα αρκετά από τραυματισμούς. Η φετινή χρονιά θα είναι ακόμα πιο απαιτητική και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα είναι και φέτος στο πλευρό μου και με στηρίζουν στην πορεία μου για να κατακτήσω ακόμη πιο καλές επιδόσεις  στο αγώνισμά μου».

Δήμητρα Μαναβή  «Για δεύτερη χρονιά φέτος έχουμε με την Κωνσταντίνα στο πλευρό μας τα My market να μας υποστηρίζουν ώστε μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για διακρίσεις. Ευχαριστούμε θερμά». 

Αντώνης Μέρλος  «Η απόφασή μου να επιστρέψω από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα για να συνεχίσω εδώ τις προπονήσεις μου ήταν μία πολύ σημαντική αλλαγή για τη φετινή χρονιά. Είμαι ευτυχής που αυτή συνοδεύτηκε από τη στήριξη που μου παρέχουν τα My market, ώστε να μπορέσω απρόσκοπτα να αφοσιωθώ στο κυνήγι των καλών επιδόσεων εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

Άννα Ντουντουνάκη  «Μια διάκριση στο Τόκιο αυτό το καλοκαίρι είναι ο μεγάλος μου στόχος. Προπονούμαι γι’ αυτό σκληρά. Είμαι ευγνώμων που τα My market με στηρίζουν σε αυτή μου την προσπάθεια» 

Κωνσταντίνα Τσοπούλου  «Με τη Δήμητρα βρισκόμαστε συνεχώς σε κίνηση, ταξιδεύοντας πολύ προκειμένου να συμμετέχουμε σε τουρνουά σε όλο τον κόσμο και να συγκεντρώνουμε βαθμούς. Η στήριξη των My market είναι πολύτιμη και απαραίτητη για μας».

Χρήστος Φραντζεσκάκης «Η φετινή χρονιά είναι εξαιρετικά απαιτητική και προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις  να πετύχω την πρόκρισή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ευχαριστώ από καρδιάς τα My market που βρίσκονται στο πλευρό μου και φέτος σε αυτή την προσπάθεια».

Σχετικά με τα My market

Τα My market είναι μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα super market με 224 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, η εταιρεία δραστηριοποιείται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ελληνική αγορά. Τα My market συνεργάζονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.