Δες ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 14/07/24 εδώ

15 Μαΐου, 2020

ΚΕΔΕ-ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΚΕΔΕ-ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τα My market στέκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη και στηρίζουν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων όλης της χώρας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την πανδημία του Covid - 19, καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών τους σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής μας συνεργασίας με την ΚΕΔΕ, παραδόθηκαν στο Δήμο Λαρισαίων περισσότερα από 10.000 πακέτα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.Tα προϊόντα παραδόθηκαν παρουσία του προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Δημ. Παπαστεργίου και του Δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη

Ο κ. Παπαστεργίου σε δηλώσεις τόνισε τα εξής: «Βρεθήκαμε εδώ για να παραδώσουμε 10.000 πακέτα τροφίμων στον δήμο Λαρισαίων και στον δήμαρχο, (...), μαζί με τα My market που είχαν αυτή την πρωτοβουλία σε όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε κανείς να μην είναι μόνος και κανείς να μην νιώσει ότι του λείπει κάτι».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης ανέφερε ότι: «Ο Δήμος Λαρισαίων, οι Κοινωνικές δομές και το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο αυτό τον καιρό δίνει μια ιδιαίτερη μάχη. O Δήμος κατάφερε να τα εξασφαλίσει και βοήθησαν και οι φορείς της πόλης και τώρα ακόμα ετοιμάζουμε δέματα να πάμε. Η πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ να βοηθήσει είναι εξαιρετική, και ευχαριστώ τον πρόεδρο αλλά και τα My market».