Δες ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 14/07/24 εδώ

2 Ιανουαρίου, 2024

Μαζί θα τα δούμε όλα! στα My market

Μαζί θα τα δούμε όλα! στα My market

Τα My market, τοποθετώντας διαχρονικά τους πελάτες τους στο επίκεντρο των υπηρεσιών τους, παρουσιάζουν μία μοναδική προσφορά και ένα υπέροχο γιορτινό δώρο. Με αγορές από €30 και πάνω, οι πελάτες της αλυσίδας μπορούν να αποκτήσουν συνδρομή 6 μηνών στο Vodafone TV στην προνομιακή τιμή των €19,90 και να απολαύσουν το συναρπαστικό on demand περιεχόμενο της πλατφόρμας, από τους μεγαλύτερους δημιουργούς.

Με το μήνυμα «Μαζί, θα τα δούμε όλα», τα My market καλούν υφιστάμενους και νέους πελάτες να πραγματοποιήσουν τις καθημερινές τους αγορές και να αποκτήσουν το Vodafone TV σε προνομιακή τιμή.

Έναν μοναδικό προορισμό για τις καλύτερες γιορτές, αφού στην κατηγορία ITS CHRISTMAS TIME θα βρει κανείς τις περιπέτειες του Κέβιν στο «Μόνος στο Σπίτι», την πριγκίπισσα Έλσα να τρέχει στις κοιλάδες του Άρεντελ στο «Ψυχρά κι Ανάποδα», τον Μπρους Γουίλις στο «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει», το πιο μαγικό ταξίδι με τον Τομ Χανκς και το «Πολικό Εξπρές» του, φυσικά τον «Χάρι Πότερ και τη Φιλοσοφική Λίθο», τον ξεκαρδιστικό Γουίλ Φέρελ στο «Elf», αλλά και τον βικτωριανό Κέρμιτ στο «The Muppets Christmas Carol» ενώ για τους πιο… σκληροπυρηνικούς, το Vodafone TV φρόντισε με τα «Γκρέμλινς» και τον «Χριστουγεννιάτικο Εφιάλτη».

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων για αγορές από όλα τα καταστήματα My market, τα συνεργαζόμενα My market Local και από το mymarket.gr και η διαδικασία είναι απλή καθώς οι πελάτες προμηθεύονται τη συνδρομή από τα ταμεία των καταστημάτων εξοικονομώντας χρόνο, χωρίς άλλα προαπαιτούμενα, χωρίς κόπο και περίπλοκες διαδικασίες καθώς δεν απαιτείται δέσμευση συμβολαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site της αλυσίδας My market & Vodafone TV | mymarket.gr

Μαζί, θα τα δούμε όλα!

Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη από τα My market!

Μαζί για όσα αγαπάς #giaosaagapas