Δες ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 14/07/24 εδώ

27 Ιουνίου, 2016

METRO AEBE: Νέο Κέντρο Διανομής στη Θεσσαλονίκη

Σε συνέχεια της διεύρυνσης του δικτύου της METRO AEBE στη Βόρεια Ελλάδα - μετά την απόκτηση και της αλυσίδας Βερόπουλος - η εταιρεία αριθμεί ένα επιπλέον Κέντρο Διανομής στην περιοχή Γέφυρα Θεσσαλονίκης, στοχεύοντας στην ακόμη ταχύτερη και αρτιότερη κάλυψη των σημείων πώλησης σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

Μετά το υπερσύγχρονο Κέντρο Διανομής της εταιρείας στα Οινόφυτα Αττικής, αλλά και το Κέντρο Διανομής Μάνδρας που ανήκε στην εταιρεία Βερόπουλος και εκσυγχρονίστηκε τους προηγούμενους μήνες, το Κέντρο Διανομής στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί το τρίτο της εταιρείας και το πρώτο στη Βόρεια Ελλάδα.

Το νέο Κέντρο Διανομής συνολικού εμβαδού 22.000τ.μ διαθέτει 60 ράμπες για παραλαβή και αποστολή εμπορευμάτων, ψυχομένους χώρους κρέατος, μαναβικής, συντήρησης και κατάψυξης,  χώρους ξηρού φορτίου και χώρους γραφείων.

Πρόκειται για κτίριο που ήδη λειτουργούσε ως κέντρο Διανομής και χρειάζεται μικρές παρεμβάσεις μόνο για την εύρυθμη λειτουργία του, ενώ στο προσεχές μέλλον θα επεκταθεί κατά 10.000 τ.μ.

Η νέα αυτή πολύ σημαντική επένδυση έχει σκοπό να αποτελέσει αφενός εφαλτήριο ανάπτυξης της εταιρείας στη Βόρεια Ελλάδα και αφετέρου να προσφέρει ακόμη υψηλότερες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες Logistics προς το νέο διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας.

Το Κέντρο Διανομής Γέφυρας θα εξυπηρετεί το υφιστάμενο δίκτυο καταστημάτων (60 στο σύνολο) στα γεωγραφικά διαμερίσματα της Θράκης, Μακεδονίας, Ηπείρου (Ιωάννινα, Θεσπρωτία), Θεσσαλίας και την Κέρκυρα.

Θα ξεκινήσει αρχικά τη λειτουργία του εντός του Ιουλίου με τους τομείς της μαναβικής, κρέατος, γάλακτος, αλλά και συγκεκριμένους ταχυκίνητους κωδικούς ξηρού φορτίου.

Στόχος της εταιρείας είναι να τεθεί σταδιακά σε πλήρη λειτουργία έως τα μέσα Σεπτεμβρίου  2016.