METRO AEBE: Τριπλή Διάκριση στα Hellenic Responsible Business Awards 2021

METRO AEBE: Τριπλή Διάκριση στα Hellenic Responsible Business Awards 2021

Με τρία αργυρά βραβεία σε ισάριθμες κατηγορίες βραβεύτηκε η METRO AEBE στην τελετή απονομής των Hellenic Responsible Business Awards 2021.

Η τριπλή αυτή διάκριση έρχεται ως επιστέγασμα και επιβράβευση της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας, η οποία, από την πρώτη μέρα έχει ως βασικό πυλώνα της στρατηγικής της, την υπεύθυνη συμπεριφορά και την επιστροφή αξίας στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Ειδικότερα, η εταιρεία κέρδισε βραβεία στις ακόλουθες κατηγορίες:
•    Ανταπόκριση σε έκτακτη ανάγκη, με την υποψηφιότητα METRO Covid 19 Response, την ολοκληρωμένη ομπρέλα δράσεων που εφαρμόζεται σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας για την προστασία των εργαζομένων της.
•    Συνεργασία Επιχείρησης & Τοπικής Κοινωνίας / Κράτους, με την υποψηφιότητα Στρατηγική́ Συνεργασία My market – ΚΕΔΕ, μέσω της οποίας έλαβαν ουσιαστική στήριξη Κοινωνικά Παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
•    Πρόγραμμα Επικοινωνίας / Καμπάνια Δέσμευσης Καταναλωτών ή άλλων Ενδιαφερομένων Μερών, με την υποψηφιότητα Ένας Συν Ένας: Όλοι Μαζί́, για καλό́ σκοπό́! Τα My market ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Be-Live!, στηρίζοντας έτσι ένα εθνικής σημασίας θέμα, όπως αυτό της υπογεννητικότητας στη χώρα.

Σε μία περίοδο με πολλαπλές προκλήσεις για τον κλάδο των σούπερ μάρκετ, η βράβευση των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας της METRO, για τα καταστήματα My market, METRO Cash & Carry αλλά και τους εργαζόμενους της εταιρείας, καταδεικνύει την πολυεπίπεδη δέσμευσή της προς ολόκληρη την κοινωνία.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».