1 Ιουλίου, 2012

My Market Easy: Ο νέος, μοντέρνος τύπος καταστήματος λιανικής στις γειτονιές της πόλης που θα κάνει

Τα My Market Easy είναι η νέα πρόταση της ελληνικής εταιρείας METRO AEBE που έρχεται να καλύψει την τάση της αγοράς για γρήγορα και εύκολα ψώνια στη γειτονιά.

Με χαρακτηριστικά γνωρίσματα τις στρατηγικές, εμπορικά, θέσεις και τη μικρή έκταση, μεταξύ 350τμ και 600τμ, τα My Market Easy διαφοροποιούνται  από τα κλασσικά super markets και γίνονται το «βολικό μαγαζί»  για τον καθημερινό πελάτη, που έτσι κι αλλιώς έχει περιορίσει την αξία του καλαθιού των αγορών του και έχει αυξήσει τη συχνότητα επισκέψεων στo super market.

Ήδη τα δύο πρώτα καταστήματα Easy λειτουργούν στην Ηλιούπολη και στο Π. Φάληρο και πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα σε πυκνοκατοικημένες γειτονιές της πόλης!

Τα My Market Easy είναι πολύ μικρότερα από τα κλασσικά s/m, αλλά είναι οργανωμένα με τρόπο φιλικό προς τον πελάτη, διαθέτουν όλη τη βασική γκάμα προϊόντων και τροφοδοτούνται καθημερινά, είτε απευθείας από τους προμηθευτές, είτε κεντρικά από την αποθήκη της METRO. Ο πελάτης δεν χάνει χρόνο στο Τμήμα μαναβικής καθώς η τελική ζύγιση γίνεται στο ταμείο, έχει στη διάθεσή του έτοιμο φαγητό για άμεση κατανάλωση και μπορεί να εξυπηρετηθεί από δύο τύπων ταμεία, ένα για τα καρότσια κι ένα για τα καλάθια.

Τα My Market Easy χαρακτηρίζονται για την «πειθαρχία» και την «τάξη» τους, καθώς και για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχονται στον πελάτη, η οποία δεν θυσιάζεται σε καμία περίπτωση χάρη στη συγκράτηση του λειτουργικού κόστους.