Κέρδισε 10€ έκπτωση σε παραγγελίες άνω των 80€ 

8 Δεκεμβρίου, 2022

My market - Τα Καρότσια της Χρονιάς!

My market - Τα Καρότσια της Χρονιάς!

Η νέα καμπάνια με τίτλο «Τα Καρότσια της Χρονιάς» παρουσιάζει το μεγάλο εορταστικό διαγωνισμό του δικτύου με δώρα αξίας 4.000 ευρώ το καθένα για τα καρότσια ΟΛΗΣ της χρονιάς. Η μαγική καμπάνια μοιράζει άμεσα και καθημερινά δώρα που ξεπερνούν συνολικά τα 100.000 ευρώ.

Η διαφημιστική ταινία είναι ήδη στον αέρα από τις 29/11 με την επιμέλεια της MullenLowe Athens, σκηνοθετημένη από τον Γιάννη Χριστοφόρου, την παραγωγή ανέλαβε η STEFI, ενώ το animation υλοποιήθηκε από τη DVS. Η ταινία εμπλουτίζεται μουσικά από την παγκόσμια επιτυχία “Take on me” των a-ha και είναι ειδικά διασκευασμένη από τη Musou για τις ανάγκες της καμπάνιας.

Η νέα εορταστική καμπάνια υποστηρίζεται από ένα ολιστικό πλάνο επικοινωνίας και το μαγικό ταξίδι των καροτσιών θα διαρκέσει έως και τις 7/1/2023, αναζητώντας τους υπερτυχερούς των εορτών! 

Καλές Γιορτές από τα My market!

 

Σχετικά με τα My market:

Τα My market είναι μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα super market με 231 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, η εταιρεία δραστηριοποιείται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ελληνική αγορά. Τα My market συνεργάζονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.