6 Δεκεμβρίου, 2016

Νέα καταστήματα My market & METRO Cash and Carry στη Λάρισα

Νέα καταστήματα My market & METRO Cash and Carry στη Λάρισα

Με τα εγκαίνια δύο ακόμη σημείων πώλησης, ενός καταστήματος λιανικής My market, κι ενός METRO Cash & Carry στην πόλη της Λάρισας, ολοκληρώθηκε για τη METRO AEBE η επέκταση του δικτύου της για το 2016.

Πρόκειται για το 6ο νέο κατάστημα My market της χρονιάς και το 221ο σημείο πανελλαδικά μετά την ενοποίηση της αλυσίδας με το δίκτυο της Βερόπουλος.

Το νέο My market βρίσκεται επί των οδών Δρόση και Σινοπούλου στην περιοχή Νέα Πολιτεία της Λάρισας με χώρους πώλησης περίπου 650 τ.μ. Με εξαιρετικά εύκολη διαρρύθμιση και άνετους, φωτεινούς διαδρόμους, το νέο κατάστημα είναι το 5ο στην πόλη, καλύπτοντας μία ακόμη γειτονιά της.

Το νέο κατάστημα METRO Cash & Carry είναι το 2ο στη Λάρισα και το 48ο σημείο της αλυσίδας συνολικά στην Ελληνική επικράτεια. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο πάνω στην Παρακαμπτήρια Περιφερειακή Οδό Λαρίσης-Τρικάλων και διαθέτει άνετους χώρους πώλησης συνολικού εμβαδού 1.800 τ.μ. με τον πλέον σύγχρονο και μοντέρνο εξοπλισμό, πάνω από 20.000 κωδικούς προϊόντων, καθώς  και παρκινγκ 68 θέσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο συνεχίζει να είναι σε πλήρη εξέλιξη και σύμφωνα με το προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα το έργο της ενοποίησης των My market με το δίκτυο της Βερόπουλος. Σήμερα, έχουν ήδη αλλάξει όλες οι ταμπέλες και η εσωτερική σήμανση στο σύνολο των καταστημάτων του νέου δικτύου και έως το τέλος της χρονιάς θα  έχουν ολοκληρωθεί ολικές ανακαινίσεις σε 60 καταστήματα πανελλαδικά. Οι ανακαινίσεις θα συνεχιστούν και μέσα στην επόμενη χρονιά.

Για την ολοκλήρωση του έργου της πλήρους ενσωμάτωσης, αλλά και για την επέκταση του δικτύου της εταιρείας προβλέπεται να επενδυθούν περίπου 100 - 120 εκατομμύρια έως το 2018. Επιπλέον, μέσα στο 2017, σύμφωνα με το πλάνο, αναμένεται να ανοίξουν 10 νέα καταστήματα.

Σήμερα Η METRO AEBE απασχολεί πάνω από 10.000 εργαζόμενους, γεγονός που την κατατάσσει στους κορυφαίους εργοδότες στη χώρα μας.