15 Φεβρουαρίου, 2018

Νέο χώρο με είδη μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca λανσάρει η METRO ΑΕΒΕ

Νέο χώρο με είδη μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca λανσάρει η METRO ΑΕΒΕ

H METRO ΑΕΒΕ, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών, δημιουργεί με «όχημα» τη MILESTONE, ένα νέο πρωτότυπο χώρο με είδη μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca στο METRO Cash & Carry. Η MILESTONE,  εταιρεία που ανήκει στον Όμιλο της METRO, εξειδικεύεται στην εμπορία οικιακών και μαζικής εστίασης ειδών, τόσο ελληνικής παραγωγής όσο και εισαγωγής από το εξωτερικό. 

Για το νέο αυτό χώρο δημιουργήθηκαν δεκάδες άμεσες νέες θέσεις εργασίας και αρκετές έμμεσες σε αποκλειστικούς συνεργάτες,  καθώς  αποτελεί τον πρώτο ειδικά διαμορφωμένο χώρο για είδη μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο χώρο του καταστήματος στην Πέτρου Ράλλη (1ος όροφος)  λειτουργεί ειδικό σημείο ηλεκτρονικής πληροφόρησης « Info point»  που περιέχει πάνω από 20,000 κωδικούς, το οποίο θα εμπλουτιστεί περαιτέρω, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη δυνατότητα κάλυψης των αναγκών των πελατών μας.

Η MILESTONE, απασχολώντας ήδη 12 στελέχη της αγοράς με μεγάλη εμπειρία, διαθέτει εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων για το χώρο της μαζικής εστίασης και δικές της αποθήκες, έχοντας την αποκλειστική της ευθύνη την ανάπτυξη του κλάδου των οικιακών ειδών στα My Market και των ειδών μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca στα METRO Cash and Carry. Ο αρχικός προγραμματισμός περιλαμβάνει τη δημιουργία διαδρόμων σε τρία καταστήματα METRO Cash & Carry (στον Άλιμο, στην Ελευσίνα και στα Γλυκά Νερά) και σε τέσσερα My market (στο Ολυμπιακό Χωριό, στην Κηφισιά, στο Χαλάνδρι και στη Βάρη).

Η METRO ΑΕΒΕ επενδύοντας στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και των καταστημάτων της, αποδεικνύει διαχρονικά ότι η εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής και του αναπτυξιακού της πλάνου.