3 Ιουνίου, 2016

Νέο κατάστημα METRO Cash and Carry στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Το νέο αυτό κατάστημα, μετά το METRO Cash & Carry Καλοχωρίου και Πυλαίας,  αποτελεί το τρίτο κατάστημα της αλυσίδας στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που ισχυροποιεί την παρουσία της στην συμπρωτεύουσα, καθιστώντας την ως έναν ακόμη πιο δυνατό παίκτη στην ευρύτερη περιοχή.

Το κατάστημα διαθέτει χώρους πώλησης 2.137 τμ, νέο, υπερσύγχρονο τμήμα νωπού κρέατος και άνετο πάρκινγκ 62 θέσεων, στοιχεία που επιτρέπουν  την περαιτέρω αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης των συνεργατών του, προσφέροντας άνετες αγορές και πλούσια γκάμα προϊόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δίκτυο καταστημάτων χονδρικής METRO Cash and Carry διατηρεί σταθερά ηγετική θέση στην ελληνική αγορά με σημεία σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας. Η ηγετική θέση προσδιορίζει την εταιρεία τόσο από άποψη δικτύου όσο και από άποψη κύκλου εργασιών.

Πάγιος στόχος και προτεραιότητα της αλυσίδας, είναι η ουσιαστική υποστήριξη των επαγγελματιών πελατών της, προσφέροντάς τους προϊόντα άριστης ποιότητας σε μεγάλη ποικιλία  και εντυπωσιακά ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και προσωποποιημένη παροχή υπηρεσιών και εξυπηρέτησης σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες της κάθε επιχείρησης.