13 Οκτωβρίου, 2017

Νέο κατάστημα METRO Cash & Carry στα Φιλιατρά

Πρόκειται για το 49ο σημείο της αλυσίδας χονδρικής της εταιρείας METRO AEBE, που με 41 χρόνια παρουσίας στη χώρα, συνεχίζει να είναι η πρώτη και μεγαλύτερη αλυσίδα Cash & Carry στην Ελλάδα, με καταστήματα σε στρατηγικά σημεία της ελληνικής επικράτειας!

Το κατάστημα αυτό δεν είναι ένα «τυπικό» METRO Cash & Carry, αλλά το πρώτο «μικρό» Cash & Carry της αλυσίδας σε μία περιοχή με έντονη εποχικότητα. Πρόκειται για ένα νέο εγχείρημα της εταιρείας, το οποίο λανσάρει έναν ευέλικτο τύπο καταστήματος που προσαρμόζεται ανάλογα με τη ζήτηση και τις ανάγκες των επαγγελματιών - πελατών του και μπορεί να αποτελέσει πιλότο για τη δημιουργία κι άλλων παρόμοιου τύπου ΜΕTRO Cash & Carry σε τουριστικές περιοχές της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ κατά τη θερινή περίοδο θα λειτουργεί ένας διευρυμένος χώρος πώλησης 1087τ.μ., το χειμώνα – περίοδος κατά την οποία η αγοραστική κίνηση μειώνεται – ο χώρος θα μετασχηματίζεται και θα μικραίνει απομονώνοντας κάποια Τμήματα. Με αυτόν τον τρόπο, το κατάστημα θα συνεχίζει τη λειτουργία του με μικρότερο συνολικό κόστος λειτουργίας.

Το νέο κατάστημα διαθέτει χώρους πώλησης με σύγχρονο και μοντέρνο εξοπλισμό, ευκρινή και καλαίσθητη σήμανση, καθώς και πάρκινγκ 58 θέσεων. Έχει Τμήματα Μαναβικής & Τυροκομικών και διαθέτει πάνω από 12.000 κωδικούς προϊόντων, ενώ από το καλοκαίρι του 2018 θα λειτουργήσει και Τμήμα Κρεοπωλείου. Στο κατάστημα απασχολούνται 25 νέοι εργαζόμενοι, κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

Βασική προτεραιότητα της METRO Cash & Carry, ήταν και παραμένει να στηρίζει τους επαγγελματίες πελάτες της, προσφέροντάς τους μεγάλη ποικιλία προϊόντων άριστης ποιότητας και διαμορφώνοντας συνεχώς τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της.