9 Ιουλίου, 2019

Νέο Κατάστημα METRO Cash & Carry στη Ζάκυνθο

Ένα ακόμη κατάστημα METRO Cash & Carry εγκαινιάστηκε στο όμορφο νησί της Ζακύνθου. Πρόκειται για το 50ο  σημείο της αλυσίδας χονδρικής της εταιρείας METRO AEBE, που με 43 χρόνια παρουσίας στη χώρα, συνεχίζει να είναι η πρώτη και μεγαλύτερη αλυσίδα Cash & Carry στην Ελλάδα, με καταστήματα σε στρατηγικά σημεία της ελληνικής επικράτειας!

Το κατάστημα αυτό δεν είναι ένα «τυπικό» METRO Cash & Carry, αλλά το δεύτερο «μικρό» Cash & Carry της αλυσίδας σε μία τουριστική περιοχή με έντονη εποχικότητα. Πρόκειται για έναν ευέλικτο τύπο καταστήματος που προσαρμόζεται ανάλογα με τη ζήτηση και τις ανάγκες των επαγγελματιών - πελατών του. Το  ΜΕTRO Cash & Carry Ζακύνθου βρίσκεται στην Επαρχιακή Οδό Ζακύνθου – Μαύρων Βολίων Θέση Αγία Αικατερίνη, πολύ κοντά στην πόλη και το λιμάνι του νησιού.

Το νέο κατάστημα διαθέτει άνετους χώρους πώλησης εμβαδού 1.096 τ.μ. ευκρινή και καλαίσθητη σήμανση,  σύγχρονο και μοντέρνο εξοπλισμό και παρκινγκ 62 θέσεων.

Στο κατάστημα απασχολούνται 26 νέοι εργαζόμενοι, κυρίως κάτοικοι από την ευρύτερη περιοχή.

Βασική προτεραιότητα της METRO Cash & Carry, ήταν και παραμένει να στηρίζει τους επαγγελματίες πελάτες της, προσφέροντάς τους μεγάλη ποικιλία προϊόντων άριστης ποιότητας και διαμορφώνοντας συνεχώς τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της.