6 Μαρτίου, 2017

Νέο κατάστημα My market στα Γιαννιτσά

 

Το πρώτο κατάστημα Μy market για το 2017 και το 222ο σημείο για την ελληνική αλυσίδα, εγκαινιάστηκε στα Γιαννιτσά, στο Νομό Πέλλας, την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017, σηματοδοτώντας για μία ακόμη φορά τη σημειολογική σημασία που δίνει η εταιρεία στην επέκτασή της στη Βόρεια Ελλάδα.

Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Ηλιοπούλου 16 σε κεντρικό σημείο στην είσοδο της πόλης με άνετη πρόσβαση και υπαίθριο χώρο στάθμευσης 32 θέσεων και 3 θέσεων ΑΜΕΑ. Διαθέτει σύγχρονους χώρους πώλησης 1.200 τ.μ. και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό σε όλα τα επίπεδα, ενώ η αισθητική του εκπέμπει ποιότητα, τεχνογνωσία και φιλικότητα απέναντι στους πελάτες του.

Μετά την απόκτηση του υπερσύγχρονου Κέντρου Διανομής στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης που  στόχο έχει την ακόμη ταχύτερη και αρτιότερη κάλυψη των σημείων πώλησης στην ευρύτερη περιοχή, η εταιρεία έχει στόχο να επενδύσει σε περισσότερα σημεία στη Βόρεια Ελλάδα τόσο σε σημεία χονδρικής, όσο και σε σημεία λιανικής πώλησης.

Η 100% ελληνική αλυσίδα My market υποδέχεται τους πελάτες της και στα Γιαννιτσά και δεσμεύεται να τους προσφέρει μία μοναδική αγοραστική εμπειρία, μέσα από τη φιλική εξυπηρέτηση, την αξεπέραστη φρεσκάδα και την άριστη ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων της και φυσικά τις ανταγωνιστικές τιμές και τις μοναδικές, καθημερινές προσφορές της.