Δες ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 14/07/24 εδώ

9 Αυγούστου, 2019

Νέο κατάστημα My market στη Γαστούνη

Νέο κατάστημα My market στη Γαστούνη

Μετά τον Πύργο και την Αμαλιάδα, το έκτο κατάστημα My market στο Νομό Ηλείας ξεκίνησε τη λειτουργία του την Παρασκευή 9 Αυγούστου, στην πόλη της Γαστούνης. 

Το νέο My market της Γαστούνης αποτελεί ένα κατάστημα - πιλότο για την εταιρεία, καθώς για την κατασκευή τόσο των εξωτερικών όσο και των εσωτερικών χώρων χρησιμοποιήθηκαν νέες αρχιτεκτονικές τεχνικές, πρωτοποριακές γραμμές στο κέλυφος, εντυπωσιακοί φωτισμοί και σημαντικές νέες εφαρμογές σε όλα τα επίπεδα. Επιπλέον, αξιοποιήθηκαν νέα και καινοτόμα υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον και μοντέρνοι χρωματικοί συνδυασμοί και αντιθέσεις που αποδίδουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κατάστημα 1.070τ.μ. χώρου πώλησης, άρτια εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για ανάλογο χώρο. Διαθέτει επιπλέον 290τ.μ. αποθηκευτικών χώρων, καθώς και 50 θέσεις στάθμευσης στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου.

Το νέο My market Γαστούνης πρόκειται να προσφέρει στην περιοχή μια νέα εμπειρία αγορών εστιασμένη στη σωστή και ισορροπημένη διατροφή, μέσα από μία πλούσια ποικιλία ποιοτικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές.

Οι πελάτες υποδέχθηκαν το νέο κατάστημα με μεγάλη χαρά, καθώς πλήθος κόσμου συνέρευσε στα εγκαίνια κάνοντας με ενθουσιασμό τις αγορές του.

Με την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος στη Γαστούνη, η ελληνική αλυσίδα My market, συνεχίζει να επεκτείνεται, εγκαινιάζοντας νέα καταστήματα και αριθμώντας πλέον 225 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Η στρατηγική επιλογή της εταιρείας μας για επενδύσεις στην ελληνική περιφέρεια αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή μας προς όλους τους κατοίκους σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.