2 Μαΐου, 2017

Νέο κατάστημα My market στη Θεσσαλονίκη

Ένα ακόμη νέο κατάστημα Μy market, το δεύτερο για το 2017 και το 223ο της αλυσίδας, εγκαινιάστηκε σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, επικυρώνοντας την παρουσία της αλυσίδας στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα μετά και τα εγκαίνια του νέου My market στα Γιαννιτσά τον προηγούμενο Μάρτιο.

Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη πολύ κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και είναι ένα φιλικό και φιλόξενο μαγαζί σε δύο επίπεδα με συνολικό χώρο πώλησης 600 τ.μ. και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Το νέο κατάστημα My market, έρχεται να συμπληρώσει το ήδη υπάρχον, δυναμικό δίκτυο της αλυσίδας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο ήδη από την προηγούμενη χρονιά έχει ενταχθεί σε ένα εντατικό χρονοδιάγραμμα ανακαινίσεων των χώρων και αναβάθμισης των υπηρεσιών του σε όλα τα επίπεδα. Το σύνολο του δικτύου My market στη συμπρωτεύουσα αριθμεί πλέον 11 καταστήματα σε νευραλγικά σημεία της πόλης.

Η ενδυνάμωση της παρουσίας της αλυσίδας στη Βόρεια Ελλάδα γενικά και στη Θεσσαλονίκη ειδικότερα, αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την εταιρεία, με ιδιαίτερη σημειολογική σημασία και προγραμματισμό με συνέπεια σε βάθος χρόνου.