Δες ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 14/07/24 εδώ

24 Οκτωβρίου, 2016

Νέο κατάστημα Μy market στην Άνοιξη Αττικής

Ένα ακόμη νέο κατάστημα Μy market, το τέταρτο για το 2016, εγκαινιάστηκε στην Άνοιξη Αττικής την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, σηματοδοτώντας την ενίσχυση της αλυσίδας και στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας.

Το κατάστημα βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο στη Λεωφόρο Μαραθώνος 61 – 63 σε κεντρικό σημείο της περιοχής με άνετη πρόσβαση, υπαίθριο parking, αλλά και υπόγειο χώρο στάθμευσης 26 θέσεων.

Tο νέο κατάστημα της αλυσίδας ακολουθώντας την εξαιρετική αισθητική της αλυσίδας, είναι φιλόξενο και λειτουργικό με ευδιάκριτη σήμανση και διαρρύθμιση που διευκολύνει τις αγορές των καταναλωτών του.

Το κατάστημα διαθέτει σύγχρονους και άνετους χώρους πώλησης 1.700 τ.μ. και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό σε όλα τα επίπεδα.

Το νέο My market στην Άνοιξη, αποτελεί ακόμη ένα κατάστημα της ελληνικής αλυσίδας που δεσμεύεται να προσφέρει μία μοναδική αγοραστική εμπειρία στους πελάτες του, μέσα από τη φιλική εξυπηρέτηση, την αξεπέραστη φρεσκάδα και την άριστη ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων του και φυσικά τις ανταγωνιστικές τιμές και τις μοναδικές, καθημερινές προσφορές του.