21 Νοεμβρίου, 2016

Νέο κατάστημα Μy market στην οδό Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Νέο κατάστημα Μy market στην οδό Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Ένα ακόμη νέο κατάστημα εγκαινίασε η 100 % ελληνική αλυσίδα Μy market, σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Λαγκαδά, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, επικυρώνοντας την παρουσία της αλυσίδας στη συμπρωτεύουσα και στη Βόρεια Ελλάδα.

Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Λαγκαδά 163 με άνετη πρόσβαση και υπαίθριο χώρο στάθμευσης 22 θέσεων. Διαθέτει σύγχρονους χώρους πώλησης 1.200 τ.μ. και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό σε όλα τα επίπεδα, ενώ η αισθητική του εκπέμπει ποιότητα, τεχνογνωσία και φιλικότητα απέναντι στους πελάτες του.

Η αλυσίδα My market ήταν ανέκαθεν και παραμένει αμιγώς Ελληνικών συμφερόντων, με οικογενειακή μάλιστα μετοχική σύνθεση. Δραστηριοποιείται στη χώρα από το 1976, υπηρετώντας με συνέπεια και αξιοπιστία την ελληνική αγορά και στηρίζοντας σταθερά τον Έλληνα εργαζόμενο, τον Έλληνα επιχειρηματία, τον Έλληνα παραγωγό, και τον Έλληνα καταναλωτή.

Το 2016, η νέα εποχή της εταιρείας, είχε ως αποτέλεσμα τη λειτουργία  My market στην πόλη της Θεσσαλονίκης μέσα από ένα ήδη υπάρχον, δυναμικό δίκτυο εννέα καταστημάτων σε νευραλγικά σημεία της πόλης. Τρία από τα καταστήματα αυτά έχουν ήδη ανακαινισθεί πλήρως και εγκαινιάζονται τον προσεχή μήνα, ενώ όλα τα υπόλοιπα έχουν ενταχθεί σε χρονοδιάγραμμα ανακαίνισης το οποίο εξελίσσεται ταχύτατα και με επιτυχία. Η ενδυνάμωση της παρουσίας της αλυσίδας στη Βόρεια Ελλάδα, αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την εταιρεία, με ιδιαίτερη σημειολογική σημασία και προγραμματισμό επενδύσεων σε βάθος χρόνου. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την πρόσφατη απόκτηση, τον προηγούμενο Ιούνιο, του υπερσύγχρονου Κέντρου Διανομής στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, με στόχο την ακόμη ταχύτερη και αρτιότερη κάλυψη των σημείων πώλησης στην ευρύτερη περιοχή.