4 Ιουνίου, 2014

Νέο METRO Cash & Carry Βόλου

Το νέο σημείο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το προηγούμενο, στην οδό Λαρίσης 208, παραμένοντας έτσι σε ιδιαίτερα κομβικό σημείο, εξασφαλίζοντας ασφαλή και εύκολη πρόσβαση από όλες τις κατευθύνσεις και πολύ άνετο parking.

Το νέο κατάστημα, με χώρους πώλησης 2.520 τ.μ., επιτρέπει στην εταιρεία να αναβαθμίσει το επίπεδο εξυπηρέτησης, ανταποκρινόμενη στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των συνεργατών της, προσφέροντας πιο άνετες αγορές και μεγαλύτερη ποικιλία. Επιπλέον, με το ειδικό τμήμα Κρεοπωλείου, θα προσφέρει νωπό κρέας εξαιρετικής ποιότητας στους επαγγελματίες της Μαγνησίας.

Η METRO AEBE, μια εταιρεία αμιγώς ελληνικών συμφερόντων, επιμένει ενάντια στην οικονομική κρίση επενδύοντας και επεκτείνοντας τα δίκτυα καταστημάτων της.  Επόμενοι στόχοι του έτους είναι η έναρξη λειτουργίας τριών νέων σημείων METRO Cash & Carry στον Άλιμο Αττικής, στην Ρόδο και στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Η METRO είναι ο ηγέτης στον κλάδο των Cash & Carry στην Ελλάδα με δίκτυο 45 καταστημάτων, ενώ ο τζίρος της για το 2013 έκλεισε στα 700 εκ. €.