Κέρδισε 10€ έκπτωση σε παραγγελίες άνω των 80€ 

Δες ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή των Βαΐων 28.04.2024 εδώ

30 Αυγούστου, 2023

Ο διαγωνισμός των My market που έκανε το όνειρο της Αθηνάς πραγματικότητα!

Ο διαγωνισμός των My market που έκανε το όνειρο της Αθηνάς πραγματικότητα!

Η Αθηνά Κ. είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού των My market, «ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ», καθώς κέρδισε ένα ολοκαίνουργιο SUZUKI VITARA HYBRID αξίας 26.400€.

Ως συχνή πελάτισσα των καταστημάτων My market, δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό τελευταία στιγμή, διατηρώντας τις επιφυλάξεις της μίας και δεν είχε κερδίσει κάτι έως τώρα. Παράλληλα, το ίδιο διάστημα βρισκόταν σε αναζήτηση αγοράς νέου αυτοκινήτου, ίδιου μοντέλου με αυτό που κλήρωνε ο διαγωνισμός. Τελικά, δεν χρειάστηκε να το αγοράσει, καθώς το παρέλαβε με το κλειδί στο χέρι αφού η τύχη της χαμογέλασε!

Ο διαγωνισμός ωστόσο δεν είχε μόνο ένα νικητή, αλλά συνολικά 448 πελάτες οι οποίοι κέρδισαν δωροεπιταγές και SMART TV, κατά τη διάρκεια της ενέργειας. Τα My market επιβραβεύουν συνεχώς τους πελάτες τους, με μικρούς και μεγάλους διαγωνισμούς, οπότε μην… αγνοείτε την τύχη σας! Μείνετε συντονισμένοι στο mymarket.gr/diagonismoi και μη χάσετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος σε συναρπαστικούς διαγωνισμούς!

Σχετικά με τα My market:

Τα My market είναι μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα super market με 236 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976. Το 2021 εισήλθαν στον επιχειρηματικό χώρο των καταστημάτων της γειτονιάς, μέσω του μοντέλου franchising και την ονομασία: My market Local. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, η εταιρεία δραστηριοποιείται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ελληνική αγορά. Τα My market συνεργάζονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.