Packaging Awards 2021: Τρία βραβεία για τα Δικά μας προϊόντα

Packaging Awards 2021: Τρία βραβεία για τα Δικά μας προϊόντα

Με ένα χρυσό και δύο χάλκινα βραβεία, για τις συσκευασίες Ιδιωτικής Μάρκας, η εταιρεία μας ξεχώρισε στα Packaging Awards για ακόμα μια χρονιά! Σε μια τελετή απονομής που έλαβε χώρα στο House 124, στις 12 Ιουλίου 2021, τα My market κατάφεραν να πάρουν μια θέση ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της βραδιάς.
Πιο συγκεκριμένα οι συσκευασίες που βραβεύτηκαν στην ενότητα Excellent Company:

  • GOLD, My home απορρυπαντικά με φυσικά συστατικά – Κατηγορία Cleaning & Detergent Agents
  • BRONZE, My friends ζωοτροφές – Κατηγορία Pet Food
  • BRONZE, My home είδη μιας χρήσης eco-friendly – Κατηγορία Home & Office & Gifts


Η αναγνωρισιμότητα των προϊόντων υπό τη μάρκα-ομπρέλα Μy αυξάνεται ολοένα και περισσότερο και μαζί με αυτή και η προτίμησή της από τους πελάτες μας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στα Προϊόντα Ιδιωτικής Μάρκας και εμπλουτίζουμε διαρκώς το χαρτοφυλάκιό μας με νέα είδη, συνδυάζοντας την κάλυψη των αντικειμενικών αναγκών των καταναλωτών, με την ποιότητα και το οικονομικό τους συμφέρον, και παράγοντας προϊόντα που πρόκειται να γίνουν Δικά τους.
Στα My market δεν αντιμετωπίζουμε τη συσκευασία αποκλειστικά ως ένα μέσο μεταφοράς και συντήρησης των προϊόντων μας, αλλά και ως ένα μέσο επικοινωνίας με τους πελάτες μας, ένα ακόμα σημείο επαφής μαζί μας. Η βράβευση μας αυτή αποτελεί για εμάς αναγνώριση από τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου και σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε στη ίδια κατεύθυνση με γνώμονα την Καινοτομία και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, βασικούς πυλώνες της φιλοσοφίας της εταιρείας μας.