27 Ιουνίου, 2018

«Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω» - Δεύτερη δράση στο Ίλιον

«Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω» - Δεύτερη δράση στο Ίλιον

Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, η ομάθα εθελοντών της METRO βρέθηκε στο Ίλιον, και συγκεκριμένα στο πάρκο επί της οδού Δαβάκη. Στη δεύτερη δράση αστικής παρέμβασης του προγράμματος έλαβαν μέρος πάνω από 100 εθελοντές, όλοι τους εργαζόμενοι από τα My market και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, μαζί με τις οικογένειές τους. Όλοι μαζί αλλάξαμε την όψη του πάρκου και δώσαμε νέα πνοή στη γειτονιά.  Μαζί μας ήταν και πάλι τα μέλη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ethelon, καθώς και ομάδα εργαζομένων του Δήμου Ιλίου

Κατά τη διάρκεια της δράσης, οι εθελοντές μας φύτεψαν 33 φυτά, επιδιόρθωσαν 15 παγκάκια, συγκέντρωσαν πάνω από 10 σακούλες απορριμμάτων και, έβαψαν πάνω από 75 τμ επιφανειών, μετατρέποντας το πάρκο σε ένα προσεγμένο, πολύχρωμο και όμορφο χώρο πρασίνου για τους κατοίκους της περιοχής.

Για δεύτερη φορά, ως εργαζόμενοι στα My market, ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχουν οι καταναλωτές μας και με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης, δείχνουμε την έμπρακτη συνεισφορά στις τοπικές κοινότητες, μέσω εθελοντικών πρωτοβουλιών που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων. 

Μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο πρώτων δράσεων, εντός των επόμενων μηνών, το "Πάμε Μπροστά - Δίνουμε Πίσω" θα συνεχίσει τις δράσεις του εντός του έτους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και από την επόμενη χρονιά σε όλη την Ελλάδα!