Αγαπητοί μας πελάτες,

Με αίσθημα ευθύνης και με προτεραιότητα στην ουσιαστική στήριξη των συνανθρώπων μας, από την Δευτέρα 18/09 έως και το Σάββατο 23/09 όλα τα βασικά είδη *πρώτης ανάγκης θα πωλούνται στα My market της Θεσσαλίας με 30% έκπτωση.
 
*Μαναβική, νωπό κρέας, τυροκομικά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, είδη πρωινού, λάδι, ζυμαρικά, είδη οικιακής καθαριότητας και πολλά άλλα.

17 Σεπτεμβρίου, 2018

«Πάμε μπροστά - Δίνουμε πίσω» στη Λαμία!

«Πάμε μπροστά - Δίνουμε πίσω» στη Λαμία!

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018, κάναμε πράξη το σύνθημα του προγράμματος αστικής παρέμβασης «Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω» στην ελληνική περιφέρεια! Ταξιδέψαμε στην όμορφη Λαμία και  με τη βοήθεια της ομάδας εθελοντών της METRO σε ένα πρωινό ομορφύναμε όλοι μαζί τον χώρο της Πλατείας Τσιφτσή στο κέντρο της πόλης.

Οι 62 εθελοντές μας καθάρισαν  την πλατεία, φύτεψαν 45 φυτά, έβαψαν 75 τμ λερωμένων επιφανειών με φωτεινά χρώματαεπιδιόρθωσαν 20 παλιά παγκάκια και μετέτρεψαν την πλατεία ξανά σε ένα όμορφο και ζωντανό σημείο συνάντησης για την πόλη της Λαμίας.

Με την πρώτη δράση της ομάδας μας στην περιφέρεια, εγκαινιάζουμε το νέο κύκλο που θα γυρίσει όλη την Ελλάδα και θα βοηθήσει να βελτιώσουμε λίγο την καθημερινότητα όλων μας!

Μαζί μας ήταν και πάλι τα μέλη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ethelon, που με την εμπειρία τους και την καλή τους διάθεση μας βοήθησαν πολύ!