1 Ιανουαρίου, 2012

Πρόγραμμα «Πράξεις Ευθύνης»

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη για τη METRO ΑΕΒΕ, δεν είναι μία θεωρητική έννοια, αλλά μία συνειδητή πράξη ουσίας που έχει ενσωματωθεί στην εταιρική κουλτούρα και εκφράζεται με το πρόγραμμα «Πράξεις Ευθύνης». Σε αυτό περιλαμβάνονται όλοι οι κλασσικοί τομείς δραστηριοτήτων ΕΚΕ, καθώς και ο τομέας «+πράττω» (ευαισθητοποίηση πελατών για καθημερινές πράξεις ευθύνης με στόχο κοινές δράσεις για την καλυτέρευση του περιβάλλοντος και της κοινωνικής πραγματικότητας).  

Σε αυτό το πλαίσιο, τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν, και για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι εργαζόμενοι της METRO ΑΕΒΕ συγκέντρωσαν χρήματα και με την παράλληλη οικονομική υποστήριξη της διοίκησης της εταιρίας, χάρισαν το χαμόγελο και την ανακούφιση σε δεκάδες οικογένειες κι εκατοντάδες παιδιά, προσφέροντας τρόφιμα και αγαθά πρώτης ανάγκης.

Πιο συγκεκριμένα, μεγάλες ποσότητες τροφίμων απεστάλησαν στους παρακάτω οργανισμούς:

Ερυθρός Σταυρός

«Χαμόγελο Του Παιδιού»

«Μαζί για το Παιδί»

Παιδικά Χωριά SOS Βάρης

Ίδρυμα Αστέγων Δήμου Αθηναίων

Κέντρο Υποστήριξης Παιδιών και Οικογένειας

Ομάδα Καρκινοπαθών «Συμμετέχω»

Όλοι οι συνάνθρωποί μας έχουν δικαίωμα σε μία καλύτερη ζωή και η METRO ΑΕΒΕ τους στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο την σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο.

Λίγα λόγια για τη METRO AEBE:

Η εταιρεία METRO ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1976 και είναι 100% ελληνική επιχείρηση. Διαθέτει δύο δίκτυα καταστημάτων: το δίκτυο καταστημάτων λιανικής (super market) My market με 50 καταστήματα και το δίκτυο καταστημάτων χονδρικής METRO Cash & Carry με 40 καταστήματα.