26 Ιανουαρίου, 2016

Retail Manager of the Year 2015

Με την κορυφαία διάκριση Retail Manager of the Year 2015, τιμήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της METRO A.E.B.E. Αριστοτέλης Παντελιάδης στη φετινή τελετή των Retail Business Awards που έλαβε χώρα για 14η φορά στο Metropolitan Expo.

Τα  RETAIL BUSINESS AWARDS με 14 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική επιχειρηματική σκηνή, επιβραβεύουν τις σημαντικότερες επιχειρήσεις του Ελληνικού Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας, καθώς και τους ανθρώπους και τις εταιρείες του Retail που επενδύουν συνεχώς και δίνουν τη μάχη της ανάπτυξης εντός και εκτός Ελλάδας, οδηγώντας τον κλάδο όλο και πιο μπροστά.

Σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα και το ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι, η METRO A.E.B.E. όχι μόνο αντιστέκεται σταθερά στην κρίση, αλλά αναπτύσσεται, επενδύει και καινοτομεί, έχοντας πάντα στο επίκεντρο των υπηρεσιών της τον πελάτη, τον εργαζόμενο και το κοινωνικό σύνολο.

Ο ετήσιος κύκλος εργασιών της METRO σημείωσε εντυπωσιακή αύξηση τα τελευταία χρόνια, από 367 εκατ. ευρώ το 2002 σε 735 εκατ. ευρώ το 2015, με την METRO να αποτελεί σήμερα έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του κλάδου στην Ελλάδα, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της χονδρικής πώλησης με 46 καταστήματα Metro Cash & Carry και με 66 καταστήματα λιανικής πώλησης, My market.

Η σημαντική αυτή βράβευση βρίσκει τη METRO AEBE σε μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή της ιστορίας της, καθώς βρίσκεται σε τελικό στάδιο η συμφωνία απόκτησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα της αλυσίδας Βερόπουλος, διασφαλίζοντας χιλιάδες θέσεις εργασίας.