7 Ιουλίου, 2017

ΣΕΛΦ ΣΕΡΒΙΣ EXCELLENCE AWARDS 2016 – ΠΕΝΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ για τη METRO Α.Ε.Β.Ε.

Στην τελετή απονομής, η οποία είχε επετειακό χαρακτήρα, λόγω της συμπλήρωσης 45 χρόνων έκδοσης του περιοδικού σελφ σέρβις, απονεμήθηκαν τα βραβεία στις υποψηφιότητες που ξεχώρισε η κριτική επιτροπή για την καινοτομία και τη συμβολή τους στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων κάθε επιχείρησης.

Πιο συγκεκριμένα, η METRO AEBE διακρίθηκε:

  • Στην κατηγορία «Συμβολή στην Ανάπτυξη και την Εθνική Οικονομία - Σημαντική επένδυση» με το έργο: «Αγορά νέου Κέντρου Διανομής στη Γέφυρα Θεσ/νίκης και εκσυγχρονισμός υφιστάμενου Κέντρου Διανομής της εταιρείας Βερόπουλος»

 

  • Στην κατηγορία «Συμβολή στην Ανάπτυξη και την Εθνική Οικονομία - Εξαγορές – Συγχωνεύσεις» με το  έργο: «Τα Καλύτερα Έρχονται - Δύο ιστορικές ελληνικές αλυσίδες ενώνονται».

 

  • Στην κατηγορία «Management, Καινοτομία και Νέες Τεχνολογίες - Αριστεία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα» με το έργο: «Ενσωματώνοντας το νέο Δίκτυο της εταιρίας Βερόπουλος: H νέα εποχή στην Εφοδιαστική Αλυσίδα του ομίλου METRO»

 

  • Στην κατηγορία «Μάρκετινγκ & Επικοινωνία - Αποτελεσματικές Προωθητικές Ενέργειες» με το έργο: «40 ΧΡΟΝΙΑ METRO Cash & Carry: ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΟΝΤΑΘΛΗΜΑ»

 

  • Στην κατηγορία «CSR & Ανθρώπινο Δυναμικό - Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Προσωπικού» με το έργο: «Εκπαίδευση των εργαζομένων: Δυνατό εργαλείο για την ενοποίηση της εταιρικής κουλτούρας».

Σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα και το ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι, η METRO A.E.B.E. όχι μόνο αντιστέκεται σταθερά στην κρίση, αλλά αναπτύσσεται, επενδύει και καινοτομεί, έχοντας πάντα στο επίκεντρο των υπηρεσιών της τον πελάτη, τον εργαζόμενο και το κοινωνικό σύνολο.