ΣΕΛΦ ΣΕΡΒΙΣ EXCELLENCE AWARDS – Πέντε σημαντικές Διακρίσεις για τη METRO ΑΕΒΕ - 2017

ΣΕΛΦ ΣΕΡΒΙΣ EXCELLENCE AWARDS – Πέντε σημαντικές Διακρίσεις για τη METRO ΑΕΒΕ - 2017

Πέντε πολύ σημαντικά βραβεία αποτελούν τον απολογισμό για τη METRO A.E.B.E. στη χθεσινή τελετή απονομής των ΣΕΛΦ ΣΕΡΒΙΣ EXCELLENCE AWARDS 2016 που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» παρουσία του συνόλου του Λιανεμπορίου, της επιχειρηματικής κοινότητας και εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Στην τελετή απονομής, η οποία είχε επετειακό χαρακτήρα, λόγω της συμπλήρωσης 45 χρόνων έκδοσης του περιοδικού σελφ σέρβις, απονεμήθηκαν τα βραβεία στις υποψηφιότητες που ξεχώρισε η κριτική επιτροπή για την καινοτομία και τη συμβολή τους στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων κάθε επιχείρησης.

Πιο συγκεκριμένα, η METRO AEBE διακρίθηκε:

  • Στην κατηγορία «Συμβολή στην Ανάπτυξη και την Εθνική Οικονομία - Σημαντική επένδυση» με το έργο: «Αγορά νέου Κέντρου Διανομής στη Γέφυρα Θεσ/νίκης και εκσυγχρονισμός υφιστάμενου Κέντρου Διανομής της εταιρείας Βερόπουλος»
  • Στην κατηγορία «Συμβολή στην Ανάπτυξη και την Εθνική Οικονομία - Εξαγορές – Συγχωνεύσεις» με το  έργο: «Τα Καλύτερα Έρχονται - Δύο ιστορικές ελληνικές αλυσίδες ενώνονται».
  • Στην κατηγορία «Management, Καινοτομία και Νέες Τεχνολογίες - Αριστεία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα» με το έργο: «Ενσωματώνοντας το νέο Δίκτυο της εταιρίας Βερόπουλος: H νέα εποχή στην Εφοδιαστική Αλυσίδα του ομίλου METRO»
  • Στην κατηγορία «Μάρκετινγκ & Επικοινωνία - Αποτελεσματικές Προωθητικές Ενέργειες» με το έργο: «40 ΧΡΟΝΙΑ METRO Cash & Carry: ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΟΝΤΑΘΛΗΜΑ»
  • Στην κατηγορία «CSR & Ανθρώπινο Δυναμικό - Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Προσωπικού» με το έργο: «Εκπαίδευση των εργαζομένων: Δυνατό εργαλείο για την ενοποίηση της εταιρικής κουλτούρας».

Σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα και το ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι, η METRO A.E.B.E. όχι μόνο αντιστέκεται σταθερά στην κρίση, αλλά αναπτύσσεται, επενδύει και καινοτομεί, έχοντας πάντα στο επίκεντρο των υπηρεσιών της τον πελάτη, τον εργαζόμενο και το κοινωνικό σύνολο.