24 Μαρτίου, 2017

Σημαντική Διάκριση για την ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ στο Θεσμό των Corporate Affairs Excellence Awards

H εταιρεία METRO AEBE, κατέκτησε μία σημαντική διάκριση στο θεσμό των  Corporate Affairs Excellence Awards – Βραβεία Εταιρικών Υποθέσεων, που διοργανώθηκε για 4ησυνεχή χρονιά από την ΕΕΔΕ.

Πιο συγκεκριμένα η METRO διακρίθηκε στην κατηγορία «Σχέσεις με ΜΜΕ – Media relations»για το έργο «Τα My market στη νέα εποχή τους»και αφορούσε τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία διαχειρίστηκε τα ΜΜΕ σε δημοσιογραφικό επίπεδο αναφορικά με το θέμα της εξαγοράς της Βερόπουλος και του έργου ενοποίησης των δύο αλυσίδων λιανικής πώλησης.

 

Το βραβείο αυτό αφορά πρόγραμμα δράσεων που σχεδιάστηκαν για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των στελεχών των ΜΜΕ και να τους κινητοποιήσουν θετικά, ώστε με τη σειρά τους να συμβάλλουν στη διαμόρφωση θετικής γνώμης για μια υπηρεσία, προϊόν ή οργανισμό στο ευρύ κοινό.

 

Ο θεσμός των Corporate Affairs Excellence Awards στοχεύει στην ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών και επιτυχημένων στρατηγικών, που εφάρμοσαν επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σε θέματα επικοινωνίας και εταιρικών υποθέσεων, δημιουργώντας αξία και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και ανάπτυξή τους.

Η Τελετή Απονομής έλαβε χώρα στην Αίγλη του Ζαππείου την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017.