12 Νοεμβρίου, 2012

Συμμετοχή της METRO Cash & Carry στην 1η Έκθεση Mini Market και Περίπτερο.

Το εντυπωσιακά σχεδιασμένο περίπτερο της METRO Cash & Carry, έκτασης 120 τ.μ. κέρδισε δίκαια όλες τις εντυπώσεις και απέσπασε όλα τα θετικά σχόλια, καθώς υποδεχόταν τους επισκέπτες στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου.

Χιλιάδες ιδιοκτήτες μικρής λιανικής έδωσαν ενεργά το παρόν κατά την τριήμερη διάρκεια λειτουργίας της Έκθεσης, δημιουργώντας νέες προοπτικές και στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον της δυναμικής αυτής αγοράς.

Με την ενεργή παρουσία της σε αυτήν την Έκθεση, η METRO Cash & Carry, δείχνει ακόμη μία φορά την έμπρακτη υποστήριξή της στον ανεξάρτητο επαγγελματία, επιβεβαιώνοντας τη φήμη της ότι διαθέτοντας την πιο ισχυρή διαπραγματευτική ικανότητα, μπορεί και εξασφαλίζει για τους πελάτες της τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η METRO AEBE,  100% Ελληνική Εταιρεία, ανέπτυξε πρώτη πριν από 36 χρόνια το θεσμό του Cash & Carry στη χώρα μας, προσαρμόζοντας τον συνεχώς στις ανάγκες της αγοράς. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη εταιρεία Cash & Carry στην Ελλάδα, με τζίρο που ξεπέρασε τα 680 εκ. το 2011 και δίκτυο καταστημάτων χονδρικής που αποτελείται από 45 σημεία πώλησης σε όλη την Ελληνική επικράτεια.