1 Απριλίου, 2013

Τα METRO Cash & Carry στο Facebook

 

Οι εταιρίες οφείλουν να επικοινωνούν πλέον ευθέως με το κοινό τους ανοίγοντας διάλογο μαζί τους και εγκαινιάζοντας έναν διαδραστικό τρόπο αλληλεπίδρασης και άμεσης επικοινωνίας.

Τα METRO Cash & Carry, ακολουθώντας τις απαιτήσεις των καιρών απέκτησαν τη δική τους επίσημησελίδα στο facebook στη διεύθυνση: www.facebook.com/metrocashandcarry.gr. Η νέα επίσημη σελίδα θα λανσαριστεί στο διαδίκτυο, αλλά και μέσα στα καταστήματα με σλόγκαν «Γίνε φίλος με το κέρδος σου!» και θα απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες από το χώρο της λιανικής πώλησης και της μαζικής εστίασης. Στη σελίδα αυτή, εκτός από ενημέρωση για νέα προϊόντα και προσφορές θα γίνονται και επιπλέον διαγωνισμοί και προσφορές που θα επικοινωνούνται μόνο στους φίλους της σελίδας. Επίσης θα παρέχονται χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το αντικείμενο εργασίας των πελατών μας, θα διεξάγονται έρευνες ικανοποίησης και θα δίνουμε γενικότερη ενημέρωση για τις δραστηριότητές μας.

Στα METRO Cash & Carry, όντας πρώτα και πάνω από όλα συνεργάτες των επαγγελματιών πελατών μας, καλλιεργούμε και επιδιώκουμε πάντα των διάλογο μαζί τους, με στόχο να καλύπτουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες τους. Με σύμμαχο την τεχνολογία, ένα νέο κανάλι επικοινωνίας ανοίγεται και δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε αυτή την ευκαιρία αναξιοποίητη.